Followers

Monday, January 30, 2012

journey 2

hi me dear...

yeay! me dah tengok citer journey 2... suka suka suka... hahahaha... memula tak teruja sangat nak tengok sebab ada yang cakap cerita yang simple dan macam budak2. tapi me friend megna cakap, mau tengok the rock. so, apa lagi.... alamanda lah kami ari sabtu... pas makan2 kat chicken rice shop, terus turun untuk menonton...


kalau tengok poster memang la cam budak2 kan.. n review kat paper semalam (kalau tak silap surat khabar kosmo) cakap cam tengok national geographic... tapi, bagi me memang ok la kalau nak tengok citer ni sebab:
  1. view memang sangat2 cantik... kalau sesapa yang nak rasa lagi happening, me cadangkan tengok 3D. sti lagi best... hihihi... 
  2. cerita ni sambungan journey to the center of the earth kalau tak silap... memang minat brandon fraser tapi dalam cerita ni the rock adalah sweet...
  3. ada unsur2 kelakar especially ayah budak perempuan tu (sorry tak ingat nama)...
  4. me siap melatah la pulak dalam panggung. hahaha... dah la panggung time tu senyap.
  5. owh, walaupun banyak unsur cam tak logik tapi cerita ni for me just for fun. nama pun rekaan semata2 kan...
(confius jap apsal tetiba rajin buat list, hihi...) btw, sape yang nak tengok sila la ye... terutama sapa yang minat the rock sebab senyuman dia sangat2 sweeetttt....

p/s: next movie??? bukan minggu ni sebab minggu ni mau balik kampung. yeay!!!

2 comments:

sop said...

Sop pun dah tgk.. mmg best dan menghiburkan :)

farra8979 said...

kan... ^^