Followers

Monday, January 2, 2012

Hasil 'tangkapan' di Ariani...

Hi me dear...

Selamat menyambut tahun baru 2012.. Semoga segala impian pada tahun 2011 dapat dicapai dan teruskan segala perjuangan di tahun 2012 pula ya, insyaallah...

Hihihi, sangat tak sempat nak update me blog sebab sedikit sibuk. Sebenarnya, me balik kampung (gilir antara Kubang Kerian ngan Tanah Merah) dan sempat la jalan2 ke Pengkalan Kubor.. Bandar Kota Bharu memang tak akan dilupakan sebab kat situ la tempat beli kiriman kawan2, kan...

Owh, picture tu adalah sempena Ariani sale. Kat Kota Bharu beli 3, sempat jengah di Tanah Merah 3 dan kebetulan arini last day, rembat sekali 5. Pengsan... Me memang suka giler pakai tudung Ariani. So, 'terpaksa' ehem beli... Hihihi... Pasni kena berjimat cermat la jawabnya. Mana tau ada rezeki lagi nak balik Kelantan masa Chinese New Year. ;-)

p/s: me love Ariani.. Ahaks...

Sent from Samsung Galaxy Note

2 comments:

Dalila Hamid said...

rembat sampai 5? uik sakan borong!!

farra8979 said...

Dalila Hamid: hihihi, total 11 dear.. ^^