Followers

Sunday, January 15, 2012

Hari Sabtu = Hari Jalan2 Cari Makan

Hi me dear...

Hihihi, tetiba rajin pulak nak update... Me excited sebab hari sabtu yg best. Memang ajakan me friend a.k.a Kak Yah untuk jalan2 cari makan berjalan lancar.

Destinasi kitaorg adalah Jusco Balakong. Memandangkan kitaorg x bekpes, kaki memang terus melangkah laju nak g makan kat johnny's. Nyum nyum... Sangat sedap. Eh, tapikan kalau perasan, walaupun harga masih sama, rasa cam kuantiti sikit. Sebab tu bila kitaorg dah abis makan, rasa tak kenyang lagi (dah memang makan banyak pun kan)...

Pastu, dah pusing2 kat jusco n tak terasa nak beli apa2, Kak Yah sudi teman me tengok Jack and Jill.. Yeay!!! Finally... Sebabnya minggu lepas nak g tengok tapi tak kesampaian. So, bila g tengok ngan Kak Yah memang best la (gelak macam tengok kat umah sendiri)... Owh, tak yah wat review la kut sebab citer ni dah lama main kat panggung ye...

Pas dah tengok wayang, kitaorg rasa cam lapat n nak makan nasi. Berdesup la pulak ke ayam penyet @ bangi... Hahaha, antara fav kan... Pas makan (mata mula la ngantuk), kitaorg pegi pasar malam bangi.. Wah, bestnya tengok tudung. Me loikeee.. Tapi seriuosly, me tak beli paper pun. Sebab ari jumaat bila berkesempatan g pasar time tengahari ngan ifa, me dah beli tudung. So, g pasar malam ni kira cam 'window shopping' je.. Dan yang bestnya, penutup jalan2 cari makan kitaorg ialah, k. Yah belanja bakso. Tapi bukan la makan kat situ (kang pecah perut sape susah). Tapau je lor...

Setel sume baru la Kak Yah hantar me balik... Penat tau... Dah la jalan seharian, pastu, dah tua2 ni baru nak melaram pakai wedges. Hihihi.. Tapi yang penting terbaaaiiikkk la...

Ok tu je... Sambung tengok citer korea jap..

P/s: alamak, lupa nak snap pic bagai. So tengok poster Jack and Jill je la ek..

Sent from Samsung Galaxy Note

2 comments:

alinac lover said...

best nyer jalan2 makan2 hehehhe

farra8979 said...

alinac lover: hihihi... memang best kalau bab makan.