Followers

Wednesday, December 14, 2011

sukanya sukanya... hihihi...

hi me dear...

dari pagi dok fikir apa la nak update me blog ni kan. sebabnya kalau boleh malas la nak bagi bersawang. huhuhu... nanti takut tetiba feel blog tu hilang terus, sayang la pulak kan...

owh, apa yang suka tu... sebenarnya me follow blog aina fashionlista. hari2 memang akan buka blog. kalau tak beli pun (gila online), jamu mata untuk release tension kalau tak ada idea nak buat paper... hahaha, alasan kan.. pastu kan, pastu kan... tadi me bukak blog aina fashionlista n nampak ni....





v





v





v






yeay... alhamdulillah... rezeki nih... suka sangat sebab kiranya bertuah jugak la kan di akhir tahun 2011.. me dah emel detail so skrang ni memang menunggu untuk terima apa yang akan diterima nanti...


p/s: insyaallah, nanti me update pic hadiah tu ye...

No comments: