Followers

Thursday, December 15, 2011

pendapat tentang ombak rindu...

hi me dear...

subhanallah, memang busy kalau jadi urus setia mesyuarat kan.. sentiasa kena urus dan setia gitu. hihihi... meeting minggu depan tapi kena buat preparation dari awal. by the way, sempat jugak ambil kesempatan time rehat untuk update me blog ni kan... 

owh, hari ahad malam aritu gigih nak g tengok ombak rindu... sebabnya sume2 dah tengok n me rasa cam kena tengok jugak la kan... so, ajak me dear sis sama walaupun dia dah tengok. memula ajak member tapi disebabkan dia period pain, me abg volunteer nak ikut.. confius kejap. tanya banyak2 kali sebab nak make sure betul ke dia nak follow n yes!!! betul, dia follow... padahal, esoknya keje tapi penuh panggung weh. sume nak tengok ombak rindu...

ari senin, me gigih la wat status kat facebook. sekadar me pendapat. tapi tak sangka, member2 pun join sama kasi komen.. hihihi... so, baca je la ek komen d bawah..







ni sekadar pandangan atau pendapat... ikut selera masing2 la kan... kepada yang memang fanatik ombak rindu, jangan marah ye... tapi kan, for me lagu memang superb... nanti me paste kan lirik lagu k... nak solat dulu...


p/s: dalam panggung me abg dok merungut, "so boring..."

No comments: