Followers

Monday, December 5, 2011

alhamdulillah, samsung galaxy note......

hi me dear...

keje tak hari ni? me keje okeh... skrang tengah mencari idea untuk buat paper.. so, buat entri jap..

btw, hari jumaat lepas, me abg malas nak g keje. dia amik cuti ganti yang maal hijrah aritu kan. so, me g keje sendiri naik me bb black a.k.a myvi... tengahari nya, malas la pulak rasanya nak balik rumah.. me pun panjangkan langkah g d mines... hahaha, tujuan nya, nak singgah celcom sebab nak amik pakej untuk samsung galaxy note...

round and round kat atas tu, survey katanya... tak jumpa la pulak cari celcom. nampak maxis ngan digi jek. last2 tanya orang jual handphone mana celcom. tujuan nak amik ngan celcom sebab leh la nanti me convert me number yang prepaid tu jadi line.. sampai sana, alahai, chinese guy yang kat celcom tu cakap, "kat sini, u kena amik no baru. kalau nak kekalkan nombor, u kena pegi celcom kajang atau...." oloh, frust okeh... so, malas la nak layan, pegi je kedai2 yang banyak tu n survey...

last2 kan, dah tak tahan sangat....





v





v





v





pic gugel je..

yeay!!! dah ada dalam genggaman. so far memang puas hati sebab tak besar cam tab dan tak kecik cam smartphone lain... sedang2 aje. me penah try masukkan dalam poket belakang sluar jeans levi's and memang muat tau... owh ya, sebab celcom tak bagi, me tukar balik la no maxis me tu ke line.. dulu memang line, tukar prepaid. ni tukar balik... hahaha, ngada2 kan...

me sis still tak suka... dia cakap screen kecik and tak puas nak guna untuk ber'muka buku' @ facebook.. kalau bagi pakai netbook pun dia still tak puas lagi...dia memang prefer notebook je memanjang. hihihihi... apa2pun, memang puas hati.. kalau lepas ni kluar yang paling latest kena pejam mata je la... ingat anak tan sri ke nak tukar2 sokmo... hahaha...

p/s: me samsung galaxy ace dah selamat dibeli oleh me abg... ^___^

4 comments:

I`mulan said...

tak besar ek... saya rasa besar untuk saya... tp memg marvellous la app dia..
Mulan Maseirra

farra8979 said...

I'mulan: rasa cam ok dah. cam bawak note book kecik. app dia pun best. ^^

nurkaloi said...

memang terbaik laa kowt

farra8979 said...

nurkaloi: so far, memang d best...