Followers

Wednesday, November 9, 2011

susshhh... sushhh... demam, please go away..

hi me dear...

selamat menyambut hari raya qurban... tahun ni me, me abg n me sibling sume tak balik. sebabnya, cuti kejap je kan... lagipun, dorang ni sume malas nak amik cuti lelama... me yang banyak cuti ni pulak, tak sampai hati nak tinggal dorang beraya kat sini. sian me parent. tapi tak pe, dalam masa terdekat, kitaorang balik...

sebenarnya me demam ni... demam rindu kat me parent pun mungkin jugak kut sebab last jumpa adalah raya puasa. alahai, dah la complete set: demam, batuk dan selsema. pastu siap sakit badan pulak tu. (huhuhu, me want me mama!) harap2 esok dah boleh pegi keje. semalam memang me apply cuti tapi hari ni terpaksa el sebab tak larat. TT__TT

doakan supaya me cepat sembuh ye...

p/s: member yang ade d klinik update kat fb yang klinik tengah ramai orang.. tak larat la nak pegi sebab tak larat nak tunggu...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

rasp said...

mmg tengah musim kot nie sis...
jgn lupa makan ubat ya...
smoga cepat2 sembuh...

nurkaloi said...

kaloi kalau sebulan tak jmpe fmly
sure demam huhuh

farra8979 said...

rasp: a'ah... memang ramai yg demam skrang ni kan... musim la tu.. thanks dear...

nurkaloi: huhuhu, itu la pasal... demam sebab dah lama tak jumpa me parent mungkin jugak kut. huhuhu...