Followers

Tuesday, November 1, 2011

sushi, klip rambut dan magnum...

hi me dear...

hampir lupa pulak me nak update yang semalam.. but me wanna make it short and simple, okeh (padahal rasa cam nak tepek je pic tanpa karang2, hihihi)...

semalam, me abg kena balik lambat. sebab lepas ke SPANCO, dia kena tunggu orang kat hotel (eh, apsal citer pasal keje me abg pulak, kan). so, petang tu, minta permission untuk balik ngan me friend a.k.a kak yah... bila me abg bagi permission, ke alamanda la kami...


nom nom nom, makan di sushi king... makan sampai kenyang... ^__^





lepas makan (owh, lupa nak snap pic sebabnya tersangat la lapar and sempat snap tisu saje), temankan kak yah pegi bayar duit keta kat ambank. kejap je sebab bayar kat mesin cash deposit. pastu round and round and round... singgah ke chameleon beli ni...

3 klip rambut yang kiut...
hamik ko, beli sampai 3 kan... cam melampau jek.. tapi me tak tahan sebab sangat kiut... mahal la sket sebab kecik cenonet pun harganya RM2.90 tapi sebab dah comel, gomo je la... 

lepas dah beli, kak yah hantar me balik umah... me tunggu la me abg balik... pastu dia balik dia cakap dia lapar lagi sebab petang hanya makan maggi goreng. so, bila dia ajak kluar, cepat je siap kan and kitaorang makan di mamak... sambil2 tu, me tunggu me friend gee sebab dia nak antar coklat daim (citer di entri sebelum ni). singgah la kedai runcit mamak... pastu jumpa benda sedap...

akhirnya, jumpa gak aiskrim magnum...
sedapnya aiskrim.. walaupun tika hujan, me makan dengan lajunya (tapi kena suap gak kat me abg sebab dia suka gak makan aiskrim)... share2 pun share la.. asalkan akhirnya dapat gak makan aiskrim ni... eh, tapi kan, memang mahal ek aiskrim ni.. me beli RM3.90.

p/s: alahai, kedai mamak me rasa memang mahal pun. beli shampu kat speedmart baru RM6.30 tapi kat kedai runcit mamak RM7.90.. huhuhu...

4 comments:

akuzle said...

sungguh 'short' n 'simple' n3 ini...mihahahah

hamzah ian said...

tak pernah pergi shushi king

farra8979 said...

akuzle: hahaha, tu la bila baca cam panjang ler pulak...

hamzah ian: nyum2, sedap tp bg yg suka makan sushi la...

nurkaloi said...

magnum !!! like