Followers

Wednesday, November 23, 2011

puss in boots...

hi me dear...

di petang2 hari kala cuaca macam nak hujan di putrajaya ni, korang tengah wat pe tu? eh, pasal apa ayat pelik semacam je nih, x pe, ignore! me lupa nak bagitau yang hari sabtu aritu, lepas hantar me sis balik desa pandan (dia ada exam), me memanjangkan langkah untuk ke Jusco Balakong... hahaha, tempat favourite nih.. me suka tengok wayang kat sini sebab dia luar sket dari putrajaya. so, me tengok puss in boots, yeay!!!

puss...
for me, citer ni best la.. sebab ada banyak digabungkan kisah2 kartun klasik omputeh cam humpty dumpty, jack n the beanstalk dan jack and jill (tapi dalam citer ni dorang jadi jahat).... pastu kelakar dan ada la unsur2 nasihat. yang penting, puss in boots tu suka wat mata comel menagih simpati... hihihi...

cam biasa, me x mau la kasik review. al-kisahnya me sure ramai yang dah tengok kan movie ni. so, sapa berminat nak baca review, leh klik sini.... me bukan apa, selain sharing is caring, me bley tambahkan kenalan di kalangan blogger, kan... ^__^

p/s: minggu ni plan nak tengok citer apa plak ek? hmmm...

No comments: