Followers

Wednesday, November 2, 2011

me first nasi lemak...

hi me dear...

wah, hujan2 ni lapar kan...tetiba sume jadi lapar... and me pulak kan, tetiba teringat kat nasi lemak.. eh, ni bukan citer nasi lemak 2.0 tu tau... ni nasi lemak yang me first time buat... memandangkan me buat ari sabtu (me abg la request), so kita tengok pic je la ek...


look nice or not?
nyum2... nampak cam sedap kan... hahaha, first time tau wat sambal ikan bilis tu n me abg puji cakap sedap wooo... cuba kalau dia cakap tak sedap, harus tutup dapur, kan! sapa nak cuba leh la.. tapi bukan cuba yang me masak, cuba resipi ni... memula memang me gugel resipi, tapi pastu terus direct ke potret kasih... so far, resipi kak wana, memang best and tak mengecewakan... ^__^

p/s: hari ahad, dia mengidam nak makan ketam pulak... sib baik dia dah beli kat pasar tani siap2..

2 comments:

akuzle said...

nmpk sedap..esok nk mintak hub bli...

farra8979 said...

akuzle: lor, ingatkan nak masak sendiri.. hihihi...