Followers

Wednesday, November 30, 2011

kesian KFCM...

hi me dear...

tengah watpe tu? me bos dua2 cuti arini so mood adalah kurang nak datang menjengah. ada daua surat yang perlu di draf tapi kejap2 lagi la ek... arini, tengahari ada jamuan bahagian. owh, cam biasa la, sambut birthday n so on n so on...

eh, alamak... bukan nak citer pasal ni sebenarnya cuma nak citer pasal KFCM a.k.a apexs... ramai kut peminat dia... me sis penah tukar nama jadi fara teck (oppsss... jangan marah me dear sis.. tahu saja nak gurau2 je kan... hihihi)

pic ni adalah menjadi kegilaan ramai skrang nih...
just nak share status twitter dia... ye la kan, sejak dah putus tunang ni macam2 dugaan yang dia alami. tapi nak wat camne kan. nama pun public figure. famous, penjaga gol TERBAEEKKK n agak hensem la jugak pulak tu.. sebab tu apa yang dia buat, orang akan sentiasa perhatikan...

tweet...
hmmm... buat KFCM, semoga tabah dengan apa segala dugaan dan cabaran. insyaallah, peminat tak akan lari punya... tapi kan dik, kena fikir jugak ye.. sebagai public figure, yang baik atau yang tak bape baik, semua peminat awak nak tau.. so, kena pandai bawa diri... PEACE NO WAR... ^___^

p/s: me mother in law memang suka tengok bola, especially kalau pasukan bola sepak kelantan.. hihihi...

No comments: