Followers

Tuesday, November 29, 2011

kenapa ngan celcom harini?

hi me dear..

quick update...


semalam me lupa nak top up celcom prepaid so, pagi tadi BBS dah tak leh nak continue. so, kalau nak, kena la on balik kan... tapi, me adalah sangat letih sebab me bb tak boleh nak wat apa. call, sms n aktifkan BBS sume tak boleh. tapi last2 nasib baik boleh gak..

pastu kan, dari aritu me nak bayar me abg nya celcom broadband, adoiyai, bencinta betul la... dari aritu sampai la skrang ni tak boleh2... huhuhu... camne ni. kang kena potong broadband tu, me abg marah pulak... huhuhu... nak pegi center memang tak sempat.. tension jek.. jap g la try balik. kang kalau tak boleh jugak, tak yah bayar... senang...

p/s: baca kat twitter... maxis ngan celcom memang lately ni ada problem sket, sampai ada tempat yang tak de coverage, betul ke?

No comments: