Followers

Thursday, November 3, 2011

habis dah tengok cerita the greatest love...

hi me dear...

huwaaa... penat seh.. harini macam tak larat yang amat sangat. hmm.. nak demam pun ada. tapi bila call me mama, dia cakap, kurangkan makan panadol sebab tak berapa bagus.. biar je sampai baik sendiri... hihihi, kalau tak baik2, kena pegi klinik la jawabnya kan...

eh, bukan nak citer pasal sakit demam. nak bagitau yang me dah abis tengok citer korea lakonan me fav heroin gong hyo jin ~ the greatest love.. walaupun muka dia biasa je kan tapi me memang suka tau dia berlakon. sangat comel... ^__^

me fav korea heroin...
the greatest love...
dalam citer the greatest love ni, dia sebagai ae jung...memula me tak bape nak suka sebab tak minat la kat hero tu. tapi, lelama kan best!!! ce tengok ce tengok... sinopsis kat CARI...

skrang ni me tengah tengok cerita protect the boss pulak.. so far, baru episod pertama and macam best jek. hihihi... kalau nak cari sinopsis, cam biasa la, klik CARI lagi sekali...

PTB
p/s: tak sabar nye rasa nak landing (tido) atas katil kat umah...

6 comments:

fnmh said...

alolo, thanks sudi singgah :) kite punya blog biasa je ; hehe

umie said...

umie pulak tgh maraton nak habiskan cerita the musical tp byk lagi episod dia x upload lagi..tp nak tgk coffee prince lak sb rasa mcm dah lupa2 ingat pasal cerita tu...

akuzle ayu said...

kt tv2 ngah iklan citer dier gaks...'pasta'...mmg sweet n innocent muka dier neh

farra8979 said...

fnmh: welcome dear.. ^__^

umie: for me, coffee prince kurang menarik. hihi, sebab tu tgk sikit jek. musical best ek? kat ofis ni, dorang suka download sbb tu me tunggu sampai complete n then baru copy. ^__^

akuzle ayu: pasta dah lama khatam, dear... hihihi...

nurkaloi said...

protect the boss tu best
greatest love kaloi tak dpt dnload g heheh
beli memang tak laa hahah

farra8979 said...

nurkaloi: mmg best ye PTB tu? kalau camtu me kena continue tgk la.. ^__^