Followers

Thursday, November 24, 2011

Gadget Impianku Dan Cabutan Bertuah Yanmieonline.com

hi me dear...

wah, dah lama tak join kontest and me rasa cam dah lama jugak la tak menang, huhuhu... sebenarnya, me dah like, dah retweet tapi lupa nak wat entri... adoyai, tak pe la kan sebab masih belum terlambat... hihihi...



“Inilah masanya untuk merasai makanan paling sedap dari negara Perancis, makanan yang menjadi fenomena sejak akhir-akhir ini di Malaysia, iaitu Macaron, Yanmieonline.com dengan berbesar hati ingin memberikan kepada 5 orang pemenang bertuah untuk merasai keenakan Macaron tersebut, tunggu apa lagi?, sertainya sekarang, secara tidak langsung membantu beliau untuk untuk mendapatkan gadget idamannya!!!!”


so, sesapa nak join n cuba nasib, meh la ramai klik sini... mana tau kan, kita dapat makan macaron n yanmie dapat samsung note yang gojes itu...

p/s: lama dah tak makan macaron ni... sob sob sob...

3 comments:

~atieput3~ said...

wow!color die smart!syg nk makan..

eMMe said...

ape rasa macaron tu? ramai yg bercerita pasal macaron, saya cam tak minat sgt coz color dia kuat, heeeee~

farra8979 said...

~atieput3~: hihihi... color memang menarik kan...

eMMe: rasa cam makan biskut kut.. tp a bit manis...