Followers

Friday, November 4, 2011

Dah beli barang popular...

hi me dear...

me ni kan cepat sket terpengaruh. especially bab shopping2 ni kan. so, bila nisa kay update blog and cakap dah cuba barang popular, me terus la mencari. apa barang popular tu and best ke tak?  memula nak beli online tapi tadi dah alang2 ke alamanda, beli je la terus.. nak tau barang apa?





v




v

 
v



BIOGLO CLEAR PORE DEEP CLEANSING MASK
detail dah ada dalam blog nisa ye.. so, boleh klik sini dan sini

p/s: kena cuba try pakai malam ni. takut kalau merah muka sebab pedih pun tak de la malu sangat nak raya..  

2 comments:

sop said...

makin lawo lah lepas ni yer.. hehehe

farra8979 said...

sop: hihihi, nak cabut mask tu sampai ngalir air mata...