Followers

Thursday, November 24, 2011

Citer kelakar tapi...

Hi me dear...

Ada member share citer ni kat bbm so, me share kat me blog okeh...

3 syarat cari teman lelaki(bf)
-pesanan mak-

Emak memberi nasihat si Chinta, kalo cari bf harus kena 3 syarat :
1. Harus berjimat
2. Harus lebih bodoh dari kamu
3. Harus teruna
Suatu hari Chinta jalan2 ke Genting Highland sama Leman, tapi kerana kepenatan terpaksa menginap dihotel..
Esoknya Chinta menceritakan kpd emak "mak, Chinta sudah dapat bf dan sesuai sama syarat emak bg, berjimat, bodoh dan teruna!"

Emak : "ape buktinye?"

Chinta : "kemaren waktu kite bermalam dihotel, Leman bilang kite cukup 1 kamar aje, berarti die berjimat kan mak?, terus tengah malam die minta kite tidur jangan pakai baju supaya tidak komot, padahal Genting Hglnd kan sejuk, nah berarti die bodohkan mak?"

Emak : "haaahh!!! Terus dari mane kau tau die masih teruna?"

Chinta : "burungnye masih dibungkus plastik dgn baik mak, jadi masih terjaga n teruna!! Benarkan mak, itu tandanye die masih teruna"

Emak : "anak tolol....  Haremmm jadahhh punya anak!!, ITU KONDOM

‎​​​┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌ "̮ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐƗƗɐ"̮ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮

P/s: fikir la sendiri... Hihihi...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

5 comments:

Azekzk said...

memang teruk org tu..

farra8979 said...

Azekzk: hihihi.. kan...

nurkaloi said...

hahahahaha adessss
sape yg bodoh pun tak tahu hahah

farra8979 said...

nurkaloi: hahaha... tu la pasal...

Blogger said...

FreedomPop is Britian's first COMPLETELY FREE mobile phone provider.

With voice, SMS & data plans always start at £0.00/month.