Followers

Tuesday, November 1, 2011

apa dalam beg merah?

hi me dear...

harini me tukar handbag. dah bosan dah bawak beg cam ala2 budak sekolah (bimba & lola) so me tukar bawak me coach. coach nak kata kesayangan tak la sebab me biasa pakai time nak balik raya/kampung jek. tapi kan since tak balik raya haji taun ni, me tukar la jugak... huhuhu...

eh, tapi kan, me bukan nak cite pasal me handbag. cuma nak cakap bawak beg bekal jek... beg bekal tu bukan hanya isi makanan tau tapi juga kadang2 isi cd, dvd korea, external dan macam2 ada lagi...


kali ni bawak beg bekal warna merah...
hahahaha, terasa cam kebetulan pulak sebab kali ni beg bekal warna merah dan isi dalam pun warna merah. dah la tu, isi makanan je plak tu.. meh intai apa ada dalam baju beg...




v




v




v




v

jeng jeng jeng... daim n sugar crackers...
sugar crackers me baru je beli semalam sebab kan, skrang kat ofis cam x tau nak makan ape. pakcik cafe masak menda yang sama bertahun2, harus la bosan kan. nak keluar2, keta ngan me abg la pulak... and, daim tu me friend tolong belikan kat langkawi. semalam dia antar, me saje2 bawak datang ofis... bukan tak mau tinggalkan kat umah tapi takut abis... hihihi... isteri sape la yang nakal ni kan...

(tetiba)

p/s: eh, ok la... nak abiskan citer korea, sket lagi... tinggal dua episod.. ^_^

No comments: