Followers

Monday, October 3, 2011

watching movie @ weekend, so heaven!!!

hi me dear...

minggu lepas, 3 hari (rabu-jumaat) me kursus kat Quality Hotel Shah Alam... so far, alhamdulillah.. kursus ape? kursus Communication And Public Relations... padahal me dah cukup pun kursus 7 hari setahun tapi saje nak menambahkan lagi ilmu di dada..



then, hari jumaat tengahari dah abis kursus dah... since malam kedua kursus hanya sempat ke Plaza Alam Sentral, so, petang jumaat, round ngan member ke PKNS. but seriously, PKNS tu cam x de paper ek kalau raya. kalau raya baru la nampak kemeriahannya kan... or maybe, sebab me pegi hari orang bekerja kut...

eh, bukan nak citer pasal movie ke? hihihi... okey... hari sabtu pegi JUSCO Balakong tengok FRIGHT NIGHT...

ntah nape tetiba rase cam x takut nak g nonton...
owh, actually, citer ni for me x de la seram sangat... citer pasal seorang remaja nak selamatkan awek n mak dia dari jiran sebelah yang rupa2nya seorang pontianak... n me just curious, adakah kepercayaan orang barat bila pontianak ni kalau x dijemput masuk rumah, dia x kan masuk? atau adakah rekaan semata2? ok, x yah fikir sebab x penting sangat pun.. apa yang penting dalam movie ni ialah jeng...jeng...jeng...





v


v




v




v




v





hot n handsome vampire!!!


n then, hari ahad, dok fikir2 nak wat pe la.. cam bosan je kan dok rumah... call me sis dia cakap nak g selayang sebab kena siapkan assignment. so, malas nak ganggu gugat keje orang kan. cam la x leh independent. so, me pegi alamanda... beratur kat kaunter, n adik tu cakap, "kak, ada tinggal satu seat je". boleh la dik... me, just wanna have fun... so, tengok ler Johnny English Reborn..

mr. bean.. eh.. sorry johnny english...

ok, citer ni best sebab kelakar. dah pelakonnya mr. bean a.k.a rowan atkinson kan... pasal penyiasatan n ada orang jahat nak bunuh Presiden China. kelakar sangat2.. sebabnya me n satu panggung asyik gelak jek. tapi, for me, citer ni x sesuai sangat bawak anak2 yang kecik. citer ni lawak orang dewasa, x sesuai dorang tengok. biler budak2 dah fed up, mula dah wat bising.... huhuhu, sorry ye akak sebelah...

this week nak tengok citer apa agaknya yer.. cam banyak gak citer2 menarik kat pawagam skrang ni. tapi, me x tengok citer melayu sebab dorang cakap, ala ASTRO FIRST kan ade... ntah, fikir la sendiri... eh, tu je la kut. nanti kalau p tengok movie, me share lagi k... ^__^

p/s: me.watching.alone...

No comments: