Followers

Friday, October 7, 2011

waffles gardenia, korang dah cuba?

hi me dear...

wah, skrang ni memang hujan jek kat putrajaya. me mama cakap, kat kota bharu pun same. hmmm, maybe sebab dah ujung2 tahun kan, dolu2 orang cakap musim banjir @ tengkujuh... n owh patut la terasa cam nak citer pasal makanan kan...

kelmarin pagi, sebelum sampai ofis me abg singgah shell nak p atm amik duit. so, me masuk ler kedai shell n carik la something untuk bekpes. tapi kan, shell x macam petronas yang ada kuih n nasik lemak atau bihun goreng atau blalalalala.... so, bila pusing nampak gardenia waffles ni, me terus nak beli.. nak try... dah lama dah me cari pun at last, jumpa gak..


2 perisa yang berlainan...
so, me rasa la kan, d waffles (especially 2 perisa ni) adalah not me type. huhuhu, kering tekak lor, me makan begitu saje. ke, sebab makan pagi x sesuai? hmmm, x tau la pulak. me beli 2 perisa ni sebab ni jek yang ada pun. tapi x tau la kan.. kalau perisa lain best. nanti me carik lagi perisa lain kut2 best eh...

p/s: tadi intai2 kat cafe ofis rupanye ada jual... tapi idok le me mahu beli sebab dah beli pau kaya...

2 comments:

alinac lover said...

blueberry bru sdap..yg ni xoke sgt

farra8979 said...

ye ke yong? nanti nk carik..