Followers

Monday, October 3, 2011

simpan sekejap...

hi me dear...

yippi!!! barang yang me order dah sampai... nak tengok x? kalau cakap x mo, sila la pangkah belah kanan tu sebab me nak tunjuk jugak... miaahhahahahaha..... (alamak, gelak x ayu plak tetiba)





v




v




v




v





me beli ni kat bungapage closet. so far, beli ngan akak ni memang ok. actually, me dah beli untuk me mama pakai untuk raya color taupe. and, member pun beli satu untuk mama dia color taupe gak. tapi, kebetulan masa aritu, barang lambat sampai so me suh pos terus pada mama. tetiba, bila sampai yang me friend punya, mak aih, menarik la pulak n me terus jatuh cinta... so, apalagi kan, order la lagi satu... kuikuikui.... itu ajek...

 p/s: owh btw, apa yang nak kena simpan sekejap tu? hahaha... kalau nak tau, kena la klik sini...

No comments: