Followers

Tuesday, October 4, 2011

red velvet lagi...

hi me dear...

bila jenjalan blog kak eynda n baca banyak2 citer pasal red velvet (especially tutti frutti RV), me teringat ada lagi pic yang me x sempat nak wat entri...fuhhh.. snap minggu2 sudah, tapi lupa.... hihihihi...

me first entri pasal red velvet adalah ini.... tapi bukan nak imbas kembali yang lama ye. kebetulan d akhir2 syawal kan ada banyak open house so, me sis, lin datang temankan me. me abang kebetulan x sehat. then, ari ahad nak antar lin balik KL, singgah dulu KLCC (singgah yang x tahan tu...) ingatkan nak tengok Johnny English tapi memandangkan dah lambat, cancel.. jenjalan nampak kiosk cuppies... wah, dap2... terus la beli...

eh, not dis one... yang ni kek open house umah kak linda... yummy...

this one...

red velvet yang ada tabur2 tu.. d next one nama dotty ke apa ntah...

as always, suka amik pic plastic bag, hahahaha....

wah, tetiba terasa cam nak lagi. tadi dah call lin inform pasal cuppies ni. dia x beli yang ni, dia beli mini punya sebab nak bagi present kat kawan dia, darlis for birthday present... n her friend pun cakap sedap...next time bley la beli lagi dan lagi dan lagi... hihihi...

p/s: me love red velvet... tapi kan, nak buat takut x jadik... huhuhu...

No comments: