Followers

Thursday, October 6, 2011

pinky eye...

hi me dear...

wah, hujan la kat luar rupa2nya... patut la me terasa cam sejuk semacam n lapar yang amat.. bila call me abf tadi, dia cakap,"eh, pukul 11 dah makan tapi masih lapar ke?" huhuhu, biasa la... see me size ma... hahaha... tapi me x salahkan cuaca pun. dah lapar, nak wat camne kan...

hujung bulan 9 lepas, me beli something.. saje nak try.. wanna see it???






v






v






v






v




see....

kasi close up sket...
abaikan bulu mata or what so ever yang nampak serabai k... me beli contact lens kat plaza alam sentral masa kursus kat shah alam aritu. still nampak la me brown eye walau pakai pink contact lens tu kan.. bila jenjalan n people look n me like, "eh pelik nye makcik ni", me akan pandang tempat lain.. pandang2, macam la me ni vampire.. ni contact lens blincon untuk tempoh 3 bulan... pas abis 3 bulan x pakai dah la.. hihihi...

p/s: masa dolu2 me keje swasta penah pakai color turquoise.. tapi yang pink ni x pakai g ofis. so not profesional. me just pakai masa hang out atau kuar jenjalan je...

3 comments:

FareezVanFillers said...

wah2 mate..hehehhe cantek2

FareezVanFillers said...

i follo

farra8979 said...

FareezVanFillers: hihihi.. thank u...