Followers

Thursday, October 13, 2011

pic lisa surihani lagi...

hi me dear...

alamak, dah alang2 berkunjung ke forum cari, meh la me share pic lisa surihani. sebabnya me tengok cam ramai ada jek dok terjah me blog pasal lisa kan... hihihi, nak cakap ramai bohong la sebab me bukannya famous amos punya blogger... sekadar kecil2an je...






katanya ni lah imej terbaru lisa surihani untuk filem istanbul aku datang, arahan bernard chauly (yang hensem) tu... hihihi... n dengarnya lagi, filem ni sepatutnya dilakonkan oleh fazura. tapi maybe fazura bz kut... ok la, cam biasa, kalau nak tengok pic lisa surihani lagi, sila la klik SINI.


p/s: skrang cam terminat plak dekat lakonan fasha sandha. ntah la, maybe sebab me sis dah suka, terikut suka plak. hihihi...

2 comments:

MULAN said...

lisa ni mmg sweet kan..

farra8979 said...

MULAN: tu la kan... sweet jek..