Followers

Thursday, October 6, 2011

NKOTBSB...

hi me dear...

tetiba teringat yang aritu cakap teringat kat boyfriend lama kan (perasan betul)... kalau lupa, laju2 klik sini... owh, sebenarnya hanya kerana ini... hihihi...me beli album NKOTBSB @ KLCC ngan me sis, Lin ( hanya dia peneman setia pun). tu pun terperasan album ni selepas bayar album Anuar Zain... wah, abis duit... huhuhu...

sila la tengok pic yang menarik ni ye... tu pun sape yang minat je la...


d poster...

cover album...

cd

cover lagi sekali...

ada photobook n dvd...

pic poster lagi...

ni pic dlm dvd.. sempat pause jap n snap...
memang puas hati la beli album ni.. (walaupun x de kevin, nanges....) tapi album ni best. me suker tengok remaja2 yang me minat dulu2 dah matang n dewasa menari... hihihihi.. sweeetttt.... n dorang siap ada website untuk NKOTBSB ni... yeay!!! sila la tengok yer... alamak lupa me snap. sebenarnya dengan setiap pembelian dapat beg (mungkin sementara stok masih ada), hihihi...

p/s: sambil update, sambil dengar album... ^__^

No comments: