Followers

Thursday, October 27, 2011

nak marah punya pasal...

hi me dear...

pagi ni agak kalut sket sebab kejut me abg dia x mau bangun n pegi keje... geram plus nak marah sangat tau. padahal, semalam kan cuti deepavali. sepanjang hari dia dok umah je pun. me yang kluar ngan kawan2 sampai la ke pasar malam kat desa pandan. tu pun semata2 me sis cakap kat situ best n banyak pilihan untuk tudung (memang best! sronok sangat...)


eh, abaikan citer hari deepavali. ha, lepas tu kan, kalut la me sebab dah lewat sangat. me ofis ni memang susah parking. kalau datang keje lambat, tawaf la kat bawah tu (tapi alhamdulillah, pagi ni sekali jek tawaf sebab ingat parking dekat ada. bila x de kena pusing lagi sekali).. so masa kat umah tu, me agak kalut2 nak pegi keje, pakai capai n sarung je tanpa tengok menda...

sampai ofis, duduk sambil tunggu komputer nak on, alih2 tengok..





v




v




v




v






hahaha, camne leh pakai cincin me abg ntah la... nak tergelak pun ada. cincin kawen memang la me pakai belah kiri. masalahnya, belah kanan biasa pakai cincin merisik, alih2 tertukar la pulak... hmmm, nak marah pun jadi tergelak... so, dok ofis tak jadi nak marah sebab lagipun akan spoil mood nak wat keje je kan... huhuhu... tak pe, balik kang, sambung marah atau merajuk k...



p/s: buat masa skrang ni, senyum n tak perlu kata apa2... ^__^

2 comments:

nurkaloi said...

eah tertukar
hehehe sabau jer laaa

farra8979 said...

nurkaloi: hahaha.. tu la pasal.