Followers

Tuesday, October 25, 2011

"My Nuffnang Story"

hi me dear...

rasa cam lama dah me tak join apa2 kontest daripada nuffnang. walaupun memang tak penah menang (sedih tau), tapi me memang suka nak join... mana tau tetiba bertuah kan.. hihihi...

owh, kali ni terasa nak menceburkan diri kontest Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011. asalnya sebab baru terperasan yang nuffnang hantar email. wah, buat me terasa nak join sebabnya boleh nominate me favourite blog (oppss, undi adalah rahsia) n extra best sebab kali ni buat kat putrajaya..


ini la emailnya...
me blog ni dah lama, since september 2009. tapi masa tu tak de la excited ngan blog ni sebab baru nak belajar kan. sampai skrang pun masih banyak yang kena belajar. bila blogwalking pun sangat best sebab ramai yang share info n tips.. suka tau baca blog2 nih... actually for me, bila blogwalking ni, me dapat tengok ramai yang suka sharing knowledge, info and its about daily life kan.. owh, yang penting, kenalan makin bertambah. alhamdulillah, walaupun belum sampai berjuta-juta lemon kawan baru, tapi dah 255 n insyaallah, dengan harapan semakin ramai kenalan.. n tima kasih pada yang sudi baca me blog selama ni. eh, cam ucapan menang anugerah la pulak, perasan betul... hihihi...


walaupun me tak penah menang (amboi, ulang banyak kali dengan harapan menang ke?), nuffnang memang best la. me earning memang tak banyak cam orang lain, tapi alhamdulillah, ada la gak sikit. bak kata orang, sikit2 lama jadi banyak.. many many many thanks to Nuffnang... eh, sebelum lupa, for more info, klik HERE...


kalau dapat, mesti best kan...
 
p/s: fighting n good luck untuk sume2 yang join... ^__^

iklan
"Come 16 December 2011, 500 bloggers from around the Asia-Pacific region will flock to Kuala Lumpur, Malaysia for the Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011 in Putrajaya Marriott. The Awards aims to not only honour the region's best bloggers, but also to bring together blogger communities from across Asia-Pacific. The Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards is brought to you by Volkswagen Malaysia and Putrajaya Marriott."

No comments: