Followers

Monday, October 31, 2011

me stress: tetiba nak shopping therapy...

hi me dear...

pagi ni stress (sebenarnya hari ahad tapi terbawa sedikit ke hari ini). bukan pasal keje cuma masalah peribadi. but, don't worry, panjang umur, panjang jodoh n murah rezeki, benda yang boleh diselesaikan dengan baik, akan selesai jua..  insyaallah, amin...

me bila stress kan macam2 nak buat, macam2 nak makan n macam2 nak beli.. huwarggghhh, bajet orang kaya la sangat padahal miskin... nak beli apa pun tak mampu... me advice to me self: kena belanja ikut kemampuan kan. lagipun, membazir itu amalan syaitan... TAPI, kali ni tetiba je nak beli barang yang mahal.. huh!!! nampak sangat stress tahap gaban kan.. nak buat camne, me rasa cam kepala nak pecah dah ni... help me!!!

me tahu sebenarnya bukan lah ngan shopping therapy akan setelkan masalah tetapi sekurang2nya akan buat me leka n tak menyusahkan orang sekeliling untuk dengar me problem... me tak mau lagi susahkan orang... sebab sume orang ada masalah masing2 n tak kan la asyik nak ngadap dengar me problem je kan... sob sob sob... T__T

samsung gtab 

upapa music sync

tu la 2 menda yang memang teringin sangat nak beli.. nak buat wishlist pun tak guna sebab memang sendiri kena beli.. jadi, simpan dalam hati, ada duit nanti beli sendiri... ^___^

p/s: owh, entry ni agak mengarut... lebih kepada luahan perasaan dari diri sendiri untuk diri sendiri... maaf...

No comments: