Followers

Thursday, October 13, 2011

korea datang lagi - heartstrings...

hi me dear...

owh, terasa cam lama me tak citer pasal citer2 korea kan... hihihi...sebenarnya me pun dah lama tak tengok citer korea. tak berkesempatan. lately ni jek, start tengok balik untuk menghiburkan hati dan buat2 bz masa weekend.


you're beautiful...
 ni antara citer yang agak famous la dulu. memang dah lama pun me tengok n me rasa cam ramai dah yang tengok citer ni (eh pasal ayat cam tak sedap jek, abaikan la ye). so, citer yang latest me tengok adalah citer heartstrings... yeay!!! second hero n heroin dalam citer you're beautiful..

heartstings...
me suka okey citer ni sebab kalau ikutkan masa citer you're beautiful, memang minat second hero ni. so, memang suka la bila dalam citer ni dorang berlakon skali as a couple. lupa pulak, kalau nak baca leh la klik kat thread CARI ni. me malas pulak nak copy. hihihi... thanks to cari.

p/s: pic comel yang menjadi me wallpaper wat masa skrang...


4 comments:

umie said...

umie dah tgk 2x dah cerita heartstring tu..dalam you're beautiful diaorg x jd couple tp heartstring jadi couple..mcm ada kesinambungan lak 2 cerita ni..hehehe..

farra8979 said...

umie: suka sgt couple ni... sangat sweet n comel.. ^__^

nurkaloi said...

sgt suke dgn jang geun suk u're beautiful
citer heartstrings tu sgt best...kaloi da tgok !

farra8979 said...

nurkaloi: hihihi.. kan... ^_^