Followers

Tuesday, October 18, 2011

jom makan mc d...

hi me dear...

wah, terasa nak makan mc d x? kalau nak makan quarter pounder with cheese, sila la amik kupon nih... ramai dah share tapi saje me nak share jugak kat me blog, hihihi...

QPC
 p/s: jeng jeng jeng... kalau tunggu hari kamis ni, memang ramai ler beratur kat mc d jawabnya... gomen kan gaji. ^__^


3 comments:

MULAN said...

walllaaa... lama tak makan mc d...

kami dok tengok poseidon @ kbs, oso tengok baek dong soo, lovely in laws, war of roses @ one HD... hahha... gila korea..

fuuyooh said...

MCD !! WOW.. :D

farra8979 said...

MULAN: tu la, lama gak dah x makan mc d.
me x sempat nak follow kbs so kena tunggu member download n me copy banyak2.. hihihi...

fuuyooh; wow! betul la mc d tu.. ^__^