Followers

Wednesday, October 5, 2011

Giveaway Kujie2.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan Ke 20

hi me dear...

rasa cam dah lama lama lama sangat me x join kontest kan... so, tadi jenjalan kat blog bardboo n tengok dia join kontest kak kujie, me wanna join also... sebabnya, hadiah sangat tempting iaitu homemade macaron dari cik min... yummy! me dah penah order ngan cik min n seriously, macaron cik min sangat sangat sangat sedap... hihihihi...



eh, ni pic gugel tau...
syarat kontest kak kujie mudah jek...
  1. perkara yang disukai yang terdapat di kujie2.com; dan
  2. kelemahan dan cadangan untuk dibaiki di kujie2.com...
for me, blog kak kujie memang dah superb.. banyak info yang dikongsi bersama, banner yang comel n x de masalah loading time pun... lagipun, kak kujie memang blogger otai. n banyak me belajar dari blog kak kujie nih, maklum la, me rasa cam me masih budak baru belajar... 


kelemahan, rasa cam x de... tapi mungkin kalau2 kak kujie nak menceriakan lagi blog ngan theme yang berwarna warni sikit bagi ceria sebab putih nampak plain. tapi ni hanya me cadangan jek.. ^__^

owh, sebelum me lupa... sharing is caring, so sapa nak join, klik la sini...

p/s: blum breakfast sebab x tau nak makan ape... huhuhu...

3 comments:

I`mulan said...

hi dear.. Mulan singgah sini...

farra8979 said...

I'mulan: thanks dear.. ^__^

blackrosehunter said...

salam perkenalan..singgah dr blog kak jie..=)