Followers

Thursday, October 20, 2011

download lagu kat mana?

hi me dear...

tetiba je kan, tak ada idea langsung nak update me blog. seboleh2nya, me blog walking jek. tapi (chewah, ada tapi la pulak), bila jenjalan blog korang, banyaknya pic makanan...buat me rasa lapar sokmo.. hihihi... so, meh kita citer menda lain...

korang download lagu kat mana ek? masa memula me nak download lagu dulu kan, ramai dah suh download kat 4shared. tapi me cam tak reti la pulak. kena register ke tak ni, kena ada folder sendiri ke? huhuhu, make me confius gitu. pastu kan, bebaru ni, p gatal tangan download kat android market 4shared kat me bace (samsung black ace). wallah, best tau... tak payah register pun n leh download lagu banyak2.

4shared
cam terjakun la pulak me ni kan. but, seriously, best la sebab leh download terus ke handphone n tak perlu nak transfer2 bagai... owh, sangat best. so, sesapa leh download kat market android, silakan lah... insyaallah, puas hati punya la.

p/s: rasa2nya la kan, ada tak lagi tempat download lagu yang best2? ^__^

4 comments:

eMMe said...

hye farra aka arora...

hurm...mane lagi 4shared la, heee~ tapi penah gak donlod kat jiwang.org..tapi best lagi 4shared...

farra8979 said...

eMMe: hi dear.. me pun penah gak download kat jiwang tp memang 4shared lagi best kan.. ^__^

nurkaloi said...

4shared jerk selalu
senang pntas hehehe

farra8979 said...

nurkaloi: kan kan.. ^__^