Followers

Thursday, October 20, 2011

Alat bantuan menggaru! (sila baca macam suara doraemon ye)...

Hi me dear...

Ntah paper tajuk entri kan.. Hahaha, biarkan la ek. Orang mengantuk yang tetiba nak wat entri memang cenggitu.

Owh, sebenarnya me beli menda alah ni tengahari tadi. Memula ingatkan nak g bank n nak g antar baju kat tailor jap tapi me abg kena pasang laptop sebab ada meeting, so rushing le kami lunch together2. Tapi sempat lagi nyinggah kedai hardware dan me sempat sambar ni. Beli pun sebab susah la nak garu belakang badan kan. Suh me abg memang la dia tolong, tapi kejap dan rase tak puas.. So, skrang dah ade menda ni, boleh la puaskan hati. ^_^

P/s: me abg memang tak romantik pun. Siap senyum2 lagi masa me nak beli menda ni. Huhuhu...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

akuzle said...

lawanyer penggaruk dier. kiter punyer MIL kt paso mlm limaposen 1 jeks...ehehhehe

farra8979 said...

akuzle: hihihi, dah alang2 jumpa kat kedai hardware, terus sambar.