Followers

Monday, October 24, 2011

aktiviti hujung minggu...

hi me dear...

wah, sihat ke korang sume? dah makan tengahari lum? arini me makan murtabak singapore untuk tengahari. first time tau makan tapi cam pedas lor. pedas rempah... muka dah merah2.. yang tak tahan tu, me friend sampai berpeluh2... hihihi...

owh, sebenarnya nak citer pasal weekend tapi dah sampai ke menu makan tengahari pulak. hihihi... owh weekend memang best. ari sabtu, me friend k. yah ajak kluar makan. sebenarnya tak tau nak makan apa tapi sebab lapar, kitaorang terasa nak makan Johnny;s. then, memang me kan suka ke Jusco so ke Cheras Selatan lah kami. memula makan kat Johnny's n pastu terasa cam nak tengok wayang pulak kan.. me nak tengok me boyfriend, mr hugh jackman... handsome tau... so, ktorang p tengok REAL STEEL... (eh, rasa cam tak payah buat review la kan. sebab ramai dah buat review...) n btw, budak nama dakota memang cute kan. dulu dakota fanning (girl), dalam citer ni dakota goyo.. 


he is tall, dark n handsome, mr charlie kenton

owh, lepas tu kan, me lil sweet sis datang. padahal baru balik dari sarawak. tapi sebab dia tau me miss her so much, malam tu dia datang. n memang kebetulan nak pegi cari barang untuk kawan dia kat oversea tu.. wah, seronok dua ronok tau... hari ahad, me, lin n nini ke jalan TAR. sangat best sebab me cari inner untuk jubah jumpa, n kita orang asyik makan je keje nya n last2 nini borang karpet sampai 4 bidang.. hahaha, sangat banyak kan... me n lin beli sorang satu jek.. keluar pagi balik petang around 5 petang. sib baik me dah setel keje umah n siap masak kan untuk me abg. ^__^


p/s: alamak, bos datang la pulak... erm, kena wat keje dulu...

2 comments:

nurkaloi said...

alorr kaloi nak tgok citer ni
nak nak
tp bile bz jerk huhhu

farra8979 said...

nurkaloi: sila pegi cepat2 sebelum abis tayangan. tgk kat wayang memang best. ^__^