Followers

Tuesday, September 27, 2011

tutup aurat...

hi me dear..

alamak ai... rase cam kekurangan idea kebelakangan ini. dengan ada sedikit (eh, banyak kut) yang bersifat peribadi, so, memang me x de idea nak update blog bagai. terasa nak melarikan diri, bungkus suma fb n blog. tapi, insyaallah, selagi boleh bertahan....

owh, bukan pasal peribadi yang nak diceritakan... ampun.... hihihi... sebenarnya, one of me hobby is, read blog that me loike... n me akan baca catatan2 kalau ada yang me terlepas atau x sempat baca. so, tadi masa jenjalan kat blog yana, me jumpa something yang interesting... pasal memutup aurat. me x mau copy. just wanna share link... kalau terasa nak baca klik sini:

http://ctliyana86.blogspot.com/2011/08/jawapan-yang-munasabah-bagi-manusia.html

ramai yang cakap, menda tu memang dah dirancang tapi bagi me, memang menarik... merupakan idea yang kreatif untuk mengajak orang renung dan fikir bahawa ada betulnya kenyataan yang diberikan oleh muslimah.ye la, mana tau dengan cara tu menyeru lebih ramai lagi umat Islam untuk menutup aurat kan... ^__^

owh, by the way, me memang suka blog Life 101 ni.. ceria tau... tambah2 yana bakal mendapat baby bulan Februari 2012 nanti, insyaallah...

p/s: memang suka baca kisah mummy-to-be.. mane la tau kan, x lama lagi berjangkit ke... hihihi...

No comments: