Followers

Friday, September 9, 2011

owh lelaki: saja buat lawak ke apa?

hi me dear...

owh, me sampai awal @ ofis arini. sebab me abg balik kampung. ada hal sket. so, kalau me abg x de memang la me akan pegi keje awal...

sampai ofis, naik lif... ade seorang lelaki ni memang dah ade dalam lif. dalam hati me, "mesti lif nak turun pun dia naik gak ni... sebab tu dia kena naik balik.." so, pintu tutup, me tekan aras 3. aik, x boleh la pulak... tekan banyak2 kali still x boleh...

lelaki itu:   memang x boleh tekan pun...
me:           hah??? ye ke? (alamak, kena keluar naik lif lain la ni...)
lelaki itu:   ye memang x boleh tekan pun. tapi sebelah ni boleh tekan. (tengok2 nombor 3 tu dah nyala sebab dia tolong tekankan - lif kan biasa nya ada 2 side untuk tekan...)

lepas dia cakap gitu, dia terus keluar kat aras 2.

rasa macam "eh, hello!!! bagitau la awal2. xde la me rasa macam orang bodoh dok tekan nombor 3 tu sampai nak tenggelam. eh, x tenggelam la. me bukan incredible hulk.." adoiyai, saja nak kenakan me @ pagi jumaat ke apa ni? tapi abaikan aje lah... sebab lelaki kadang2 suka je wat lawak ntah paper kan walaupun dengan orang yang x dikenali.. sib baik me mood ala ala ok n me malas nak layan (macam la kalau mood x ok nak jerkah lelaki itu.. memang x lah..)

p/s: masuk bilik, letak beg me terus g cafe beli nasi goreng... yummy... salam jumaat sume...

2 comments:

rasp said...

bikin suspen seminit ek sis....

farra8979 said...

rasp: hihihi... geram punya pasal.