Followers

Thursday, September 22, 2011

nak cari kasut... nak cari kasut...

hi me dear...


wah, hari ni PAY DAY bagi orang keje gomen... yeay!!! dan dan jugak ler entry berunsur2 nakal (nak shopping la tu)...


idok ler pakai tinggi bebenar camni.. orang badan besar cam me ni kan, cepat lenguh. huhuhu...



lama dah kut me tak beli kasut.. kasut ye, bukan selipar. sebab selipar ada beli before raya. kengkonon nye beli la GUESS sebab murah kan, 50% off.. tapi rase nya pakai sekali jek sebab pertama, sayang n kedua sangat cam selipar jepun... lagipun, niat d hati nak beli kasut keje. kasut hush puppies yang dolu2 sudah buang sebab tapak dah terkoyak. tapi worth it la sebab bape taun pakai, 2 ke 3 taun...

survey2 gak kut2 ada yang jual online clarks (wah, bercita2 tinggi!) tapi, nan ado.. so, rasanye moh ler ke Alamanda mencari kasut. eh, ke, nak g JUSCO? favourite place kut shopping kat JUSCO.. hihihi... tengok la camne petang kang... kalau cantik leh ler update tapi kalau x, maaf la ek...

p/s: bukan pilih yang berjenama tapi asalkan kepuasan maksima...

 update:

dah beli kasut dah... thanks to me sis yang sudi temankan ke JUSCO Balakong. nampak berkenan terus rembat. dah start pakai pegi keje dah pun. sakit sikit kaki tapi memang kut sebab baru kan. hihihi...

comel x??? siap ada reben kan...

3 comments:

akuzle said...

ini pon poblem sy gaks. x try princess n big brown bag? byk kali gaks sy bli kt big brown bag tuh, bole tahan selesa. kwn plaks rekemen ader kedai kt jln TAR tp lupa nama kedai. lg 1 alternatif yg sy nk try, tempah kasut kt arked MARA PJ. jom3...

farra8979 said...

wah, thanks for d info.. ^__^

akuzle said...

hehehheh.. anytime..