Followers

Wednesday, September 14, 2011

hari ini....

hi me dear...

tetiba saje nak ngadu citer.. sebabnya lately ni memang terasa badan penat la. tau la banyak keje kan (ofis + umah) tapi skrang ni kalau lepas maghrib me dah krohhh krohhh kroohhh (tido la tu)... so, meluahkan sket mungkin meringankan kut...
  • lately me perangai a bit pelik. since suka tido awal n x makan malam, bangun pukul 3-4 pagi, solat isyak n then turun masak2.. hahaha, believe it or not??? aritu me goreng kuey teow then tapaukan me abg g keje. n arini me goreng jek spageti. yang klakar nya, me abg terjaga n siap turun cakap lapar... dia siap cakap bau naik sampai tingkat atas. ye la tu, sayang... hihihi...
  • hari ni a bit bz. tapi kan cam x bz pun ye gak. bz sebab keje dah setel sume - meja clean n clear bersih (tapi dengarnya ada lagi paper yang akan masuk n masuk n masuk), huhuhuhu... cuma me kena setelkan ada satu paper lampiran untuk presentation me bos. adoiyai, padahal me dah buat siap2 slide dalam power point (since mei slide tu dah siap) tapi tetiba bos nak suh asing2kan plak. bencinta la me nak transfer balik masuk excel.. SYMP...
  • pastu kan, semalam me abg cuba iklankan pulak rumah dia untuk disewa area kajang tu. ala, me ada citer dalam me blog. kalau x ingat sila la klik sini... ya Allah, ramai gak la calling2 nak tengok. yang me abg plak bagi me no. so, meeting pun orang call. tapi x kesah la. harap2 ada orang nak sewa. kalau x, susah gak kan...
  • terasa sayu jek... memang la me abg ade tapi kan lain tau...tgk kawan2 dah ada 2-3 orang anak. n me r getting older, tu yang lagi sedih... n since, me cousin pulak baru2 ni keguguran, n she wrote something on her facebook, i'm crying.. tapi, tima kasih buat kawan2 kerana x pernah penat menasihati supaya jangan stress.. insyaallah, kalau Allah nak bagi rezeki, x lama lagi la tu kan...
hmmmm... ok, dah la.. me takut nanti makin lama makin mengarut n muka merah2 naik keta n soklan me abg, "kenapa pulak ni?" huhuhuhu.... siap2 nak balik, yeay!!! me abg sms nak antar me balik umah dulu...

p/s: hari2 lain, memang me setia menanti me abg balik pukul 5.30 petang..

2 comments:

akuzle said...

surely tulis neh masa mood swing kan? psl zuriat neh mmg mender yg sensitip. sy b4 dpt Adik Iffah neh, ngan gap 6 thn Abg Imran; rasa down gaks. tp tuhlaa, rejeki Allah kita x duga. Dulu pon tunggu 2 thn b4 dpt Abg Imran. sy pon akan ckp spt mana org lain ckp psl sabar n usaha tuh so malas nk ulang. maybe akak boley wat2 dek ajer. juz let it be. insyaallah, keajaiban n keagungan Allah akan muncul. amin3!cayerlah!

farra8979 said...

huhuhu... terharu rase nak nanges... thanks for ur support... ^__^