Followers

Monday, August 15, 2011

Yusri n Lisa Surihani naik pelamin 2012

hi me dear...

wah, sesampai je kat ofis terus nak update pasal yusri kan... maklum la minat dari dulu. hahaha, feeling remaja plak... btw, me dah tau dari tweet2 aritu g tapi x de mood nak wat entri. skrang baru le nak post kan...

Eksklusif: Yusry, Lisa naik pelamin 2012 
Oleh Zubir Mohd Yunus zubir@bharian.com.my

Yusry (kiri) dan Lisa Surihani Pengarah KRU Studios, aktres popular belum pilih tarikh sesuai

KUALA LUMPUR: Buat pertama kali, pengarah KRU Studios, Yusry Abdul Halim, 38, mengakui dirinya sedang bercinta dengan aktres popular, Lisa Surihani Mohamed, 25, sekali gus mengesahkan segala gosip sebelum ini dan jika tiada aral melintang akan ke jenjang pelamin tahun depan.
me amik berita ni kat sini...

p/s: semoga hubungan percintaan ni berkekalan sampai hari nak kawen n sampai bila2... jangan la ade citer2 x best lagi, kan... huhuhu...

2 comments:

rasp said...

kalo iye lah apa yg dirancang...
smoga berbahgia hingga akhir hayat...

farra8979 said...

rasp: insyaallah, amin... ^___^