Followers

Tuesday, August 23, 2011

tak sabarnya tunggu...

hi me dear...

selamat berpuasa pada hari yang ke-23... dah tak lama kan kita nak raya... yang sedihnya, ramadhan bakal meninggalkan kita. tapi yang bestnya, balik kampung, ooo ooo balik kampung... alamak, over la pulak. hihihi...

owh, me kan suka sangat shopping online. so, memang tak sabar rasanya menunggu, TUDUNG RAYA! hihihi, tudung pun beli online.. bukan apa, nampak berkenan so, amik je la.. dengan harapan ia matching ngan baju raya, insyaallah...

inner yang nampak selesa...


shawl turqoise... cantik kan... tambah2 model yang pakai cun...

ni first time me beli ngan sugarscarf. so far, dari layanan dia, me puas hati sebab dia tak ade la lambat sangat reply email. ye la, tengok kat fb dia berkotak2 dia membungkus, so memang agak kebizian la rasenya. kalau korang berminat, leh la klik link kat atas tu. tapi kan, me rase kalau nak sampai sebelum raya memang dah tak sempat kut. so, better after raya. me pun terlepas nak beli satin shawl kat sugarscarf.. huhuhu... xpe la, lenkali...

ok la, dah ek... perempuan kalau bercerita bab shopping2 ni memang suka kan... hahaha, sambung wat keje dulu...

p/s: pagi ni mood tak best.. sebenarnya dari semalam.. sebab tu lepas isyak me terus tido sampai la azan subuh tadi... mood swing...harap2 pasni ok balik...


No comments: