Followers

Saturday, August 27, 2011

sempat lagi shopping @ faceshop sebelum raya...

hi me dear...

me bersiaran dari kampung... hahaha... gigih nak update blog tetiba. memula nak update masa dok putrajaya lagi tapi adelah x sempat. so, better update skrang sebelum menda ni lebur dalam ingatan (wah, ayat x ingat...)

 btw, malam2 sebelum balik raya memang rase nak shopping sesangat. me rasa cam bosannya dok umah. pastu hari gaji kan.. lagi la rase panas buntuit kalau dok umah. hihiihi... so, malam Rabu lepas, memula nak ajak me abg jenjalan g downtown tetapi memandang dia bz, terpaksa la g jenjalan ke Jusco Balakong sorang2..

owh, tujuan utama ke Jusco Balakong adalah mencari produk faceshop. teringin tu pasal la gigih gak pegi sorang2.

banyak x? beli perfume, cleanser n moisturizers. dapat free lipstick...
lama gak la me dengar promoter tu dok citer2. lebih kut sejam. memang me nak sangat try pakai. tu yang gigih la mendengar. pas satu produk satu produk dia promot tp ni je yang mampu beli.

sebab beli more than RM150, dapat la beg ni. huhuhu, sepatutnya dapat beg lagi cantik.. mencikkkk....
lepas dah shopping p food court cari tako2 n then sebelum balik sempat gak la cari Mc D untuk bersahur. memang fail la kalau beli Mc D sebab x bape lalu nak makan Mc D bulan2 puasa ni. huhuhu... pastu baru ler balik.

so, skrang me with new product iaitu faceshop. baru nak try n me stop la pakai simply siti dulu. bukan sebab isu aritu tapi memang nak try produk lain. sesapa nak feeling jadi cam artis korea (kononnya....), leh la try produk faceshop ni. klik sini pun boleh...

 p/s: cam iklan berbayar la pulak. padahal nan ado... saje je nak share barang2 yang me shopping. hihihi....

1 comment:

EdaManAli said...

fara : salam singgah...OK ke product ni so far??? saya pakai product Mary Kay, sgt elok...