Followers

Wednesday, August 24, 2011

ketuk-ketuk ramadhan 2011..

hi me dear...

dah tak lama nak raya kan... n esok, me dan me abang dah nak berangkat balik kampung halaman. yeay!!! tetapi yang tak berapa nak happy bila keje makin banyak masuk.. "bos, dah la tu.. apa kata kita sambung pas raya. lagipun, bos dah siap bagi keje umah untuk pas raya punya, kan..." huhuhu....

tapi kan, masa idea tak datang, me gugel2 gak la internet. otak tepu weh kalau 24-7 dok ngadap keje jek.. so, aritu, me sesaje je tengok ada program2 ketuk-ketuk ramadhan... gigih ok bukak TV1 kat komputer. tapi kan, kena register... adoiyai, saje la tu...

pic gugel... walaupun x clear, tepek gak la kan...
so far, me baru tengok beberapa episod je... ye lah, bukan nak tengok sume cuma sambil2 je n me suka tengok artis2 malaysia memasak. me rasa cam resipi dorang simple n membuatkan me rasa nak try (tapi lepas raya, okey)... pengacara pun okey jek...

tapi kan, yang penting, me nak tengok gak ketuk-ketuk ramadhan 2011 ni sebab...


v


v


v


v


v

me fav artis.... fauziah latif...
kak gee dah share resipi dia wat kat fb... semangat gitu.. me pun dah share kat fb gak. mane tau, teringin nak buat kan... hihihi, insyaallah..

wah, dah waktu rehat... nak tido ke, nak tengok citer korea, tido ke, korea ke??? lalalalala....

p/s: owh, satu lagi paper kena siapkan...

2 comments:

Ajeyy Rawk said...

salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))

farra8979 said...

Ajeyy Rawk: thanks sbb sudi jenjalan sini...

n selamat hari raya maaf zahir n batin.. ^_^