Followers

Tuesday, August 16, 2011

hancur sudah...

hi me dear...

owh, cam x sempat dah nak update me blog skrang ni. memang bz yang amat. almost everyday dok usung fail bawak balik umah (cuma antara buat ngan x je la kan, hihihi..) lagipun, kalau betul2 ada masa, me suker blogwalking aje. g blog peeja, sepet, nowa antara me feveret. kalau x baca sehari blog dorang cam x best jek, chewah...

alamak, apsal tetiba citer pasal blog orang nih...

hahaha, nak citer menda simple jek.. actually, semalam adalah a bit kelam kabut. sebab balik lewat around 6.30pm... me abg ade hal n amik lewat. kebetulan pulak me ade paper urgent so x kesah sangat la kan.. me abg dah suh adik dia g pasar ramadhan sebab x de ape pun nak masak kat dapur tu... so, bila dah balik, kalut2 sume nak panaskan lauk, nak basuh kuali periuk yang guna semalam, dong dang ding dang tetiba... berdentum me punya penutup visions... adoiyai, sayang nye.... dah la hadiah kawen from me sis.. huhuhuhu...

nasib baik penutup aje... n yang paling kecik punya...

me dah pikir cam nak ganti balik tapi ade ke kedai jual penutup aje. hmmm.. last2 bagitau mama. nasib baik, mama cakap, kat umah dia banyak. nanti amik je la. yesss!!! sib baik ade back up... x yah dah pening pikir kat ne nak cari penutupnye... hihihihi...

p/s: memula nak amik pic tapi baru tau rupanye kalau visions ni dia pecah memang berderai halus. nak selamatkan kaki dari kena kaca, x de la pic nye...

No comments: