Followers

Thursday, August 4, 2011

bila la nak datang baiki ni?

hi me dear...

lots of work today. harap2 dapat setelkan kesemua nye dengan segera... malam2 pun bawak balik paper gak sebab nak cepat siap kate kan.. hihihi...

owh, citer lama tapi baru nak wat entri sebab tension + geram + nak marah...

ari jumaat lepas, masa tengah enak dibuai mimpi (tido la), me bilik tido 'banjir'. penuh air kat lantai bilik sebab agaknya hujan dah lama tapi orang dalam bilik x sedar2... sebenarnye sedar pun kes me abg cakap kat muka dia kena air (hihihi, tido mati sebab tu dua2 x sedar). penat seh mengelap lantai bagai. n me langsir abis basah kuyup. me wat report kat maintenance tp sampai sudah cakap akan call balik tapi x call2... pastu, ari sabtu kan ujan lagi area putrajaya nih.. banjir lagi. adoiyai, kali ni darah menyirap gak la. me call n tunggu orang maintenance datang, tapi x datang2. standby katenya. standby ape? ari isnin walau pun dah x ujan tapi me call gak suh dorang datang. memang la x ujan, tapi kan, penat la, kalau tetiba ujan nak lari balik rumah tengok banjir ke x... huhuhu... haru biru me bilik tido... dah x lawa...


langsir sekeping yang basah kuyup...

terpaksa la bukak kain cadar sebab sipi katil lencun...

p/s: harap2 dorang amik la tindakan cepat2... me x suka la bilik tido comot.

update:dah siap wat entri tetiba maintenance call nak datang tengok. alhamdulillah.. harap2 sume nya setel arini sebab cam nak ujan je cuaca kat luar tu...

2 comments:

m.q said...

macamana boleh bocor tu.
tingkap pecah kah?
apa kah?

farra8979 said...

m.q: bukan lor.. bumbung yang bocor...