Followers

Tuesday, July 12, 2011

selamat hari selasa...

hi me dear...

wah, me a bit bz this weekend. lots of thing to do. plus me parent is here. so, its time to enjoy!!! best kan kalau parent kita datang rumah kita. memang ade aje aktiviti tapi as usual me tak sempat nak update lagi. nanti2 la ye. (kang kalau dah basi sangat memang terus tak update ni, hihihi...)

pagi2 ni tengok me blog cam boring. so, me pun godek2 n tukar header lagi.. hihihi... kalau bosan tahap gaban memang la cenggitu kan.

taarraaa... cantik x warna biru. sekali sekala kan... hihihi..

dan, owh rupanye blogger pun dah bertukar wajah. rase cam nice!!! smart n simple n boleh merajinkan lagi me untuk berblogging nih.. tettttt... (hahahaha... yer la sgt kan). ala, sebenarnye walaupun me x sempat nak update me blog, me always blog walking. lots of knowledge that we can share n sometime can give me ideas to update me blog (but for sure, not copy cat)...

berwajah baru...

eh, terasa cam melalut plak. ye la, kejap malay pastu kejap speaking.. hihiihi... entri x de motif. wokey, nak g jumpa bos pulak. antar borang cuti, wink3...

p/s: lame dah x balik kampung. so, wanna follow me parent..

6 comments:

kak ina kl said...

best kan kalau orang tua datang kat umah terutama kalau ibu layan tekak anak dengan senang hati.

Nadya O'Conner said...

aik,dah tukar wajah..hehe..:)
nad promot blog anda di sini::Miss Nadya Promote Blog Part 13

ElyaElmo said...

hi sis..salam kenal.
jum tgk2 cookies kami..best seller tau!!:D

alinac lover said...

wajah baru tu cm pening2 sket kan..yong xslesa ngn blogspot bru ni


sis~ yg lactolite tu siyes btoi~ kalo berminat bole je btau yong..area kl bole je hntr :) heee

nohfee said...

nice header~~ ;)
parents dtg umah. bestttttttt~~ masa tu la kne kemas rumah bagai nak gila. hahaha

farra8979 said...

kak ina kl: hihhii... memang sangat best. tapi me mama x masak pun. kitaorang suke jalan2...

nadya o'conner: thanks dear... ^__^

ElyaElmo: tu la.. akak nampak cam best jek..

alinac lover: x pe, nanti lelama sti yong biasa tu..

nohfee: mmg parent datang sangat best. yang malas nye nk kemas rumah. hihihi...