Followers

Tuesday, July 19, 2011

satin shawl... teringin tapi...

hi me dear...

wah, lately ni memang rase giler nak 'shopping' kan diri walaupun x de la ade duit pun. hahaha... especially shawl la kan. dah lama x update me shawl dalam lemari tu. yang lelama tu pasni nya akan diberi kat budak cute (jangan tanye sape okeh)...

owh, macam tajuk entri, me dah banyak kali usha satin shawl. cantik wooo... kalau tgk orang pakai nampak unik n something new..

d famous yuna...

beautiful hana tajima

tapi kan, me ni malas betul kalau nak kena iron. ye la kan, shawl ni x cantik kalau kedut2. kalau iron baru la nampak cam soft satin. pastu rase cam x berapa reti nak pakai. hihihi... follow dah beberapa video kat youtube tu tapi me rase cam kalau me pakai x bape kemas.. huhuhhuu.... last2 pakai jek shawl kedut2 yang x payah nak susah2 iron ni... hihihi...


p/s: suatu hari nanti mesti me terguda jugek nak beli satin shawl ni.. percaya la... ^___^

2 comments:

~atieput3~ said...

haha...kalau pakai satin n gaya hana tajima tu, cm rimas je nk berjalan2... setakat nk photoshoot, okela.hehe

farra8979 said...

~atieput3~: tp kan dik, skrang dh ramai pakai satin shawl... ^__^