Followers

Monday, July 4, 2011

red velvet cupcake, shawl & transformers...

hi me dear...

hihihi, tajuk yang menunjukkan gabungan sekaligus. nice... n mood adalah happy!!! ya lor, me nak carik la red velvet cupcake @ putrajaya ni tapi tak jumpa... takkan me nak order minimum 25 pieces, kang muntah ijo plak. so, aritu me g pavi ngan me sis n kawan dia, YY. dapat la me rasa. yeayyy!!!

a slice of heaven nama kedai.. @ pavilion kl... bley la klik link...

amik pakej 3. yg atas senget tu bukan red velvet tapi peanut butter cupcake...

taarrraa.... red velvet yang sedapppp!!! memula nak bagi zue seketul sebab birthday dia tapi dia balik kampung, so tak de rezeki dia la nampaknya... wakil: me abg terus ngappp!!!!

owh ye, pegi pavi sesambil me sis temankan me (bukan me temankan dia tau) jumpa bf. hahaha, jangan fikir yang bukan2. subhanallah, sebenarnye kitaorang p jumpa bf 'mesin' la, p tengok transformers 3. me suker bumble bee ni dari transformers 1 lagi...

skrang ni, me abg tu ler me honey bee... hahaha...

poster filem..

agak kemalasan nak wat review movie sebab me rasa memang dah berduyun2 orang p tengok, kan. but, as for me, citer ni kurang menyengat berbanding ngan transformers 2. sebabnya, dia tak banyak lawan2. robot2 tu banyak cakap2 jek. n heroin dia tak selawa megan fox kut. tapi me sis suker sebab dia seksi.

ha, satu lagi, pentamak dah pakai pun shawl yang beli aritu... jeng jeng jeng...


v


v


v


v


v

phewwiittt....

alamak, tetiba rase cam entri dh meleret2... dah2, sambung deraf surat plak.

p/s: shawl tu bakal d amik oleh me sis sebab dia terberkenan. huhuhu...

2 comments:

b a m b a m ' s said...

cuppies tuh..yg bulat2 tuh ape dear??? mcm fishball! heheheh

farra8979 said...

b a m b a m: bulat2 yg nampak menarik tu adalah cheese yg super sedap.. ^___^