Followers

Monday, July 25, 2011

kek dan roti di hujung minggu...

hi me dear...

me baru nak update blog. hmmm, kat umah memang x de mood la nak update. tunggu la, nanti me beli new lappy (insyaallah, doa2kan ye) me akan merajinkan diri balik...

hari jumaat minggu lepas me teringin nak bake another cake. previous week me dah wat chocolate cake (tapi x update sebab tepung instant kata kan)... so, this time, me pegi blog2 yang rajin memasak n of coz la me pilih yang mudah2 supaya senang nak dapatkan bahan. so, since me dah aim nak wat horlick green cake from arianna, so apa lagi, hari sabtu petang me teruskan misi.. owh, x de pic proses masa buat. terus tunjuk pic kek yang dah siap itu la ye...

tadaa... very d green kan...

kek yang sangat moise maybe sbb kukus kut..

btw, sape nak resipi sila la klik sini (link terus ke blog arianna). n please dont compare me cake with her sebab me pic hanya guna me bb yang kebelakangan ini cam dah nak uzur ajek (hihii, alasan baik punya). tapi yang penting, me abg memang suka n he said sedapppp...

n, satu g... korang penah makan roti massimo x? roti tu kan roti baru... me dont like d chocolate flavor. rase cam pekat sangat. tapi maybe choc lover suka la kut... tapi, orang cakap kalau roti biasa dia sedap. x pe la, nanti me try beli yang tu pulak...


ok la, tu aje.. nak wat keje dlu...

p/s: cari2 resipi + blog walking = berbaloi2... ^___^

No comments: