Followers

Wednesday, July 27, 2011

apa pun x boleh... hmmm..

hi me dear...

malas2 nak intro2... kali ni wat entri ringkas n padat jek... (chewah, padat la sangat)

  1. me adalah kebosanan di ofis.. kalau la amik cuti arini pun bagus gak... sebab nye mak mertua dah 2 hari ade kat umah. sian pulak kat dia dok sengsorang (baiknya, menantu sape la ni... hahaha)
  2. kengkawan kebanyakannya pegi kursus... memandangkan me dah cukup kursus 7 hari setahun, x de la me apply apa2 kursus dah...
  3. ada gak sorang kawan yang tak pegi tapi yang tu lagi membosankan... opppsss!!!
  4. nak jeling2 blog shawl especially blog scarfsweethoney tu. tapi mesti dia link kat fb sebab asal me nak bukak jek x leh. kena blok. mencikkkk la...
  5. nak g blogshop pun manyak yang kena blok.. nape ntah... me alasan: ala, x kan asyik nak wat keje jek. sekurang2nya boleh cuci mata kejap sebab x ade idea nak wat paper kan... jawab orang atasan: takutnya ade yang leka n lalai sampai x wat keje langsung... kuikuikui...
  6. bos pun x de... kalau dia ade, boleh gak dia hulur2 keje... me bukan perasan rajin tapi sebab dok tempat baru, banyak la benda baru nak kena belajar.
  7. tetiba rase cam nak cuti-cuti malaysia jek sebab rase badan penat ( boleh dikatakan every week ade tetamu).. tapi dah nak puasa dah pun. x kan nak g jenjalan tido hotel kut...
  8.  me abg x hantarkan nasik pagi a.k.a bekpes kut arini...laparnya... biasa beli sendiri kecuali time ngada2 tu datang. hahahaha...
  9. aritu me order bekas tupperware untuk biskut raya, tapi dah abis.. kenapa cepat sangat abisnya ek? raya pun x lagi. huhuhu... 
  10.  eh, dah la.. kalau ikutkan melalut memang beratus no ni jadinya... hahaha...


    p/s: nak g baca yasin kat level atas.. ade pekdah nye...^___^

    No comments: