Followers

Tuesday, July 19, 2011

ada tak sesapa yang nak mencari rumah sewa area kajang?

hi me dear...

woottt wooottt... emergency call!!! umah kat taman tenaga, jalan reko, kajang akan kosong x lama lagi. so, sesapa yang nak menyewa (x kesah samada berkeluarga/bujang ataupun student/bekerja) bolehlah email me: farra8979@yahoo.com

memula ingatkan nak jual jek tetapi memandangkan masih belum ade pembeli, kiranya sewakan je la lagi...

umah ala2 cenggini... tapi ni pic gugel ek...

p/s: kalau nak masuk bulan ramadhan pun x pe. lagi bagus...

UPDATE: rumah telah disewakan kepada sebuah keluarga bahagia. harap maklum... :)

2 comments:

RamZkiE ALkhazier said...

still available lagi x contact me +601127183487

shazana athirah said...

Available lgi x?? Plez wasap sya 0192094643 tira