Followers

Thursday, July 28, 2011

seram tapi kelakar...

hi me dear...

meh nak share lawak jenaka yang kelakar tapi me rase sedikit menyeramkan... hihii... btw, me amik kat cari.

Seorang lelaki telah berkenalan dengan seorang perempuan di facebook. Apabila mereka telah rapat, mereka menjadi gf n bf.Tetapi masalahnya, mereka belum pernah berjumpa...Maklumlah lelaki itu tinggal di KL manakala perempuan itu tinggal di Johor

Pada suatu hari , lelaki itu sudah tidak sabar untuk melihat wajah perempuan itu lalu menghantar msg kepada makwenya....

Lelaki : awak, saya nk jumpa awak... saya x sabar nk lihat rupa awk.
Perempuan : betul ke? jemputlah datang ke rumah saya.
Lelaki : awak tinggal kat mane?
Perempuan : saya tinggal kat Johor........ No46,Jalan Simpang 3,0800000 , Johor
Lelaki : saya akan bertolak esok!

Keesokan harinya , lelaki itupun bertolak ke Johor untuk berjumpa dgn makwenya... Dalam perjalanan, mereka berbalas mesej...

Perempuan : awak.... awak x sampai lagi ke? saya boring ni....
Lelaki : saya dalam prjalanan ke rumah awak laa.......
Perempuan : ok saya akan tunggu... Miss u..

Selepas beberapa jam , lelaki itu sampai ke rumah makwenya...Lalu mengetuk pintu rumah makwenya..Bukannya perempuan itu yg membukanya tetapi ayahnya

Lelaki : pak cik..... inikah rumah Fatimah??
Pak cik : ye.. kenapa?
Lelaki : Fatimah ada ke pak cik? saya ni sahabatnya... dtg melawat (sebenarnya dlm hati lelaki itu berkata,, ''Aku ni balak dialah =,=' '')
Pak cik : Fatimah dah lama meninggal dunia.
Lelaki : x mungkinlah pak cik. saya baru mesej dia tadi..

Mereka berdua terdiam sebentar..

Bunyi telefon lelaki itu memecah kesunyian....

Perempuan : awak x sampai lagi ke??
Lelaki : saya sudah jumpa dgn bapa awk lepas tu dia kata awak dah meninggal dunia...
Perempuan : memang lah saya sudah meninggal dunia
Lelaki : habis tu.. mcm mna awak boleh reply mesej saya?
Perempuan : Saya guna digi! Digi kan ada di mana2........

p/s: terasa x jadi nak pakai DIGI... hihihi...

Wednesday, July 27, 2011

wordless wednesday #7


apa pun x boleh... hmmm..

hi me dear...

malas2 nak intro2... kali ni wat entri ringkas n padat jek... (chewah, padat la sangat)

  1. me adalah kebosanan di ofis.. kalau la amik cuti arini pun bagus gak... sebab nye mak mertua dah 2 hari ade kat umah. sian pulak kat dia dok sengsorang (baiknya, menantu sape la ni... hahaha)
  2. kengkawan kebanyakannya pegi kursus... memandangkan me dah cukup kursus 7 hari setahun, x de la me apply apa2 kursus dah...
  3. ada gak sorang kawan yang tak pegi tapi yang tu lagi membosankan... opppsss!!!
  4. nak jeling2 blog shawl especially blog scarfsweethoney tu. tapi mesti dia link kat fb sebab asal me nak bukak jek x leh. kena blok. mencikkkk la...
  5. nak g blogshop pun manyak yang kena blok.. nape ntah... me alasan: ala, x kan asyik nak wat keje jek. sekurang2nya boleh cuci mata kejap sebab x ade idea nak wat paper kan... jawab orang atasan: takutnya ade yang leka n lalai sampai x wat keje langsung... kuikuikui...
  6. bos pun x de... kalau dia ade, boleh gak dia hulur2 keje... me bukan perasan rajin tapi sebab dok tempat baru, banyak la benda baru nak kena belajar.
  7. tetiba rase cam nak cuti-cuti malaysia jek sebab rase badan penat ( boleh dikatakan every week ade tetamu).. tapi dah nak puasa dah pun. x kan nak g jenjalan tido hotel kut...
  8.  me abg x hantarkan nasik pagi a.k.a bekpes kut arini...laparnya... biasa beli sendiri kecuali time ngada2 tu datang. hahahaha...
  9. aritu me order bekas tupperware untuk biskut raya, tapi dah abis.. kenapa cepat sangat abisnya ek? raya pun x lagi. huhuhu... 
  10.  eh, dah la.. kalau ikutkan melalut memang beratus no ni jadinya... hahaha...


    p/s: nak g baca yasin kat level atas.. ade pekdah nye...^___^

    wordless wednesday #6


    Tuesday, July 26, 2011

    tetiba aje rase x best...

    hi me dear...

    hurrmmm, tetiba je (pada petang ini n d saat ini) me rase x best. ntah la malas nak komen sebab takut akan menyebabkan kemarahan/ketidakpuasan hati/keterasaan hati sesetengah pihak (diri sendiri menangis x siapa tahu, chewaahhhh...)


    p/s: biler mood cenggini memang akan rase x best. huhuhu... dah la, makin panjang taip makin merepek sebab banyak makan kerepek... T__T

    perlukan darah...


    p/s: me takut nak derma darah sebab takut. tapi sentiasa memberi sokongan... ^__^

    Monday, July 25, 2011

    kek dan roti di hujung minggu...

    hi me dear...

    me baru nak update blog. hmmm, kat umah memang x de mood la nak update. tunggu la, nanti me beli new lappy (insyaallah, doa2kan ye) me akan merajinkan diri balik...

    hari jumaat minggu lepas me teringin nak bake another cake. previous week me dah wat chocolate cake (tapi x update sebab tepung instant kata kan)... so, this time, me pegi blog2 yang rajin memasak n of coz la me pilih yang mudah2 supaya senang nak dapatkan bahan. so, since me dah aim nak wat horlick green cake from arianna, so apa lagi, hari sabtu petang me teruskan misi.. owh, x de pic proses masa buat. terus tunjuk pic kek yang dah siap itu la ye...

    tadaa... very d green kan...

    kek yang sangat moise maybe sbb kukus kut..

    btw, sape nak resipi sila la klik sini (link terus ke blog arianna). n please dont compare me cake with her sebab me pic hanya guna me bb yang kebelakangan ini cam dah nak uzur ajek (hihii, alasan baik punya). tapi yang penting, me abg memang suka n he said sedapppp...

    n, satu g... korang penah makan roti massimo x? roti tu kan roti baru... me dont like d chocolate flavor. rase cam pekat sangat. tapi maybe choc lover suka la kut... tapi, orang cakap kalau roti biasa dia sedap. x pe la, nanti me try beli yang tu pulak...


    ok la, tu aje.. nak wat keje dlu...

    p/s: cari2 resipi + blog walking = berbaloi2... ^___^

    Friday, July 22, 2011

    doodle yang comel dari cik dil...

    hi me dear...

    me bukak blog cik dil n mendapati tgk2 cik dil sedekahkan doodle ala2 fouziah gous untuk sume pembaca nye... comel x? hihihi.. me loike. thanks ye cik dil.


    p/s: kreatif kan dia... ^___^

    Thursday, July 21, 2011

    cantiknya nurul syuhada nurul ain...

    hi me dear...

    pepagi ni berderu2 org send kat me emel pic perkahwinan nurul syuhada, pengacara TV3 tu.. so, meh nak share kat sini...











    sweet kan dia, nampak lemah lembut, sopan santun n jelita gitu. (aik, pagi ni cam murah pujian plak rasenya)... apa2 pun, selamat pengantin baru n semoga bahagia hingga hujung nyawa...

    p/s: alamak, pic farah AF2 x letak lg... karang la...

    Tuesday, July 19, 2011

    ada tak sesapa yang nak mencari rumah sewa area kajang?

    hi me dear...

    woottt wooottt... emergency call!!! umah kat taman tenaga, jalan reko, kajang akan kosong x lama lagi. so, sesapa yang nak menyewa (x kesah samada berkeluarga/bujang ataupun student/bekerja) bolehlah email me: farra8979@yahoo.com

    memula ingatkan nak jual jek tetapi memandangkan masih belum ade pembeli, kiranya sewakan je la lagi...

    umah ala2 cenggini... tapi ni pic gugel ek...

    p/s: kalau nak masuk bulan ramadhan pun x pe. lagi bagus...

    UPDATE: rumah telah disewakan kepada sebuah keluarga bahagia. harap maklum... :)

    Enjoy turkey in different ways! Burgers! Stewed! Sui Kow! #TurkeyPointCafe #MilkADeal

    Enjoy turkey in different ways! Burgers! Stewed! Sui Kow! #TurkeyPointCafe #MilkADeal

    Always loved how Henna decorates a lady's hand. Get urs drawn by #FeminaBridal #MilkADeal

    Always loved how Henna decorates a lady's hand. Get urs drawn by #FeminaBridal #MilkADeal

    Ranting may not make u happier, but #ChocolataParadise tat triggers endorphins would! #MilkADeal

    Ranting may not make u happier, but #ChocolataParadise tat triggers endorphins would! #MilkADeal

    Pickin' up the kids? Or travelling across states? Be sure ur car's #SolarTint ! #MilkADeal

    Pickin' up the kids? Or travelling across states? Be sure ur car's #SolarTint ! #MilkADeal

    Show off ur car in style. Don't buy a new one, wash ur car. But wash it #ProCar clean. #MilkADeal

    Show off ur car in style. Don't buy a new one, wash ur car. But wash it #ProCar clean. #MilkADeal

    Standard wipers vs silicone wipers! Find out the difference today.

    Standard wipers vs silicone wipers! Find out the difference today.

    Forget armour body suits or Xena’s strength of steel by shielding ur nails with #JovialBeauty #MilkADeal

    Forget armour body suits or Xena’s strength of steel by shielding ur nails with #JovialBeauty #MilkADeal

    U can now top-up while surfing the net, on ur mobile phone, or evn at ATMs! #HotlinkIChannels

    U can now top-up while surfing the net, on ur mobile phone, or evn at ATMs! #HotlinkIChannels

    satin shawl... teringin tapi...

    hi me dear...

    wah, lately ni memang rase giler nak 'shopping' kan diri walaupun x de la ade duit pun. hahaha... especially shawl la kan. dah lama x update me shawl dalam lemari tu. yang lelama tu pasni nya akan diberi kat budak cute (jangan tanye sape okeh)...

    owh, macam tajuk entri, me dah banyak kali usha satin shawl. cantik wooo... kalau tgk orang pakai nampak unik n something new..

    d famous yuna...

    beautiful hana tajima

    tapi kan, me ni malas betul kalau nak kena iron. ye la kan, shawl ni x cantik kalau kedut2. kalau iron baru la nampak cam soft satin. pastu rase cam x berapa reti nak pakai. hihihi... follow dah beberapa video kat youtube tu tapi me rase cam kalau me pakai x bape kemas.. huhuhhuu.... last2 pakai jek shawl kedut2 yang x payah nak susah2 iron ni... hihihi...


    p/s: suatu hari nanti mesti me terguda jugek nak beli satin shawl ni.. percaya la... ^___^

    fuhhh... fuhhh...

    hi me dear...

    alamak, me blog dah berhabuk sebab lama dah x update... eeeiiii.....

    sapu2 dulu... nanti me update okeh...

    p/s: tu ler, cuti lama bebenor... hihihi...

    Tuesday, July 12, 2011

    selamat hari selasa...

    hi me dear...

    wah, me a bit bz this weekend. lots of thing to do. plus me parent is here. so, its time to enjoy!!! best kan kalau parent kita datang rumah kita. memang ade aje aktiviti tapi as usual me tak sempat nak update lagi. nanti2 la ye. (kang kalau dah basi sangat memang terus tak update ni, hihihi...)

    pagi2 ni tengok me blog cam boring. so, me pun godek2 n tukar header lagi.. hihihi... kalau bosan tahap gaban memang la cenggitu kan.

    taarraaa... cantik x warna biru. sekali sekala kan... hihihi..

    dan, owh rupanye blogger pun dah bertukar wajah. rase cam nice!!! smart n simple n boleh merajinkan lagi me untuk berblogging nih.. tettttt... (hahahaha... yer la sgt kan). ala, sebenarnye walaupun me x sempat nak update me blog, me always blog walking. lots of knowledge that we can share n sometime can give me ideas to update me blog (but for sure, not copy cat)...

    berwajah baru...

    eh, terasa cam melalut plak. ye la, kejap malay pastu kejap speaking.. hihiihi... entri x de motif. wokey, nak g jumpa bos pulak. antar borang cuti, wink3...

    p/s: lame dah x balik kampung. so, wanna follow me parent..

    Churp Churp | Social Share » Be desirable with the new Vios G Limited and Vios TRD Sportivo. (Preview)

    Churp Churp | Social Share » Be desirable with the new Vios G Limited and Vios TRD Sportivo. (Preview)

    I can't WAIT to get my hands on the Hotlink prepaid data roaming. #nowyoucan be online anytime ANYWHERE!

    I can't WAIT to get my hands on the Hotlink prepaid data roaming. #nowyoucan be online anytime ANYWHERE!

    Think you know all about Proton Exora? Well, let us tell you what you don't know! #allaboutexora

    Think you know all about Proton Exora? Well, let us tell you what you don't know! #allaboutexora

    I know something about MPVs you don't. #allaboutexora

    I know something about MPVs you don't. #allaboutexora

    V-Important Msg: Keep ur V-Zone healthy ladies, with #KotexFreshPlus.

    V-Important Msg: Keep ur V-Zone healthy ladies, with #KotexFreshPlus.

    A great chance to persue your dream as a hair stylist! #nikelacademy #MilkADeal

    A great chance to persue your dream as a hair stylist! #nikelacademy #MilkADeal

    Smoothened face, after a session at #TheFaceStudio ! #MilkADeal

    Smoothened face, after a session at #TheFaceStudio ! #MilkADeal

    Turn heads with a hair tattoo by #HotHotCut ! #MilkADeal

    Turn heads with a hair tattoo by #HotHotCut ! #MilkADeal

    Walk out of #InfinityHairDesign pretty! Turn heads with ur make over at RM29.90. #MilkADeal

    Walk out of #InfinityHairDesign pretty! Turn heads with ur make over at RM29.90. #MilkADeal

    Thursday, July 7, 2011

    sangat2 marah...


    p/s: nak merajuk ke, nak nanges or just wat x tau???? huhuhu...

    terberkenan...

    hi me dear...

    hihihi, me ni kan, kalau menda2 shopping ape aje yang tak berkenan kan... saje jek nak share. kalau korang perasan,dalam citer dewa cinta, petang2 tayang kat tv3, me terasa cam minat pulak ngan rantai June a.k.a fasha sandha .. hihihi, nampak klasik gitu.

    camni la lebih kurang.. ni me just gugel...

    cantik kan. sampai teringat2 la pulak. huhuhu, me memang minat aksesori dari sejak bujang lagi. tapi sejak pindah2 n ade gelang2 telah putus akibat pindah tu (sedey), me dah malas nak amik tau yang lelama tu. terasa cam nak beli baru pulak, (isshhh, tak baik membazirkan)...tapi ni trend skrang kut. cantik... ishhh, cam best jek kalau ade satu kan.

    yang ni pun cantik... nanti nak try la beli satu... hahahaha....

    p/s: boleh ke me pakai? hahaha, belasah aje la kan... sebab nampak cantik n klasik.

    Months left to SPM? We encourage u to log on to ur #TutorTVSPM Facebook & get some study tips

    Months left to SPM? We encourage u to log on to ur #TutorTVSPM Facebook & get some study tips

    PMR is around the corner but u’re still on FB? Use it for a good reason! Check out #TutorTVPMR

    PMR is around the corner but u’re still on FB? Use it for a good reason! Check out #TutorTVPMR

    Bored of take-outs? Try #Tiffinmesra home-cooked meals. #MilkADeal

    Bored of take-outs? Try #Tiffinmesra home-cooked meals. #MilkADeal

    Get the Royal Hair Treatment with #AccaKappa products today! #MilkADeal

    Get the Royal Hair Treatment with #AccaKappa products today! #MilkADeal

    Hey guys! Wanna catch your favourite local band rocking the stage for Incubus' opening? Cast your vote now! #TTIncubusKL

    Hey guys! Wanna catch your favourite local band rocking the stage for Incubus' opening? Cast your vote now! #TTIncubusKL

    Wednesday, July 6, 2011

    wordless wednesday #2


    ngantuk = maen game sampai abis...

    wordless wednesday #1



    1st time wat wordless wednesday. smlm 1st time langgan astro first sbb 1st time nk tgk citer Karak...

    Monday, July 4, 2011

    red velvet cupcake, shawl & transformers...

    hi me dear...

    hihihi, tajuk yang menunjukkan gabungan sekaligus. nice... n mood adalah happy!!! ya lor, me nak carik la red velvet cupcake @ putrajaya ni tapi tak jumpa... takkan me nak order minimum 25 pieces, kang muntah ijo plak. so, aritu me g pavi ngan me sis n kawan dia, YY. dapat la me rasa. yeayyy!!!

    a slice of heaven nama kedai.. @ pavilion kl... bley la klik link...

    amik pakej 3. yg atas senget tu bukan red velvet tapi peanut butter cupcake...

    taarrraa.... red velvet yang sedapppp!!! memula nak bagi zue seketul sebab birthday dia tapi dia balik kampung, so tak de rezeki dia la nampaknya... wakil: me abg terus ngappp!!!!

    owh ye, pegi pavi sesambil me sis temankan me (bukan me temankan dia tau) jumpa bf. hahaha, jangan fikir yang bukan2. subhanallah, sebenarnye kitaorang p jumpa bf 'mesin' la, p tengok transformers 3. me suker bumble bee ni dari transformers 1 lagi...

    skrang ni, me abg tu ler me honey bee... hahaha...

    poster filem..

    agak kemalasan nak wat review movie sebab me rasa memang dah berduyun2 orang p tengok, kan. but, as for me, citer ni kurang menyengat berbanding ngan transformers 2. sebabnya, dia tak banyak lawan2. robot2 tu banyak cakap2 jek. n heroin dia tak selawa megan fox kut. tapi me sis suker sebab dia seksi.

    ha, satu lagi, pentamak dah pakai pun shawl yang beli aritu... jeng jeng jeng...


    v


    v


    v


    v


    v

    phewwiittt....

    alamak, tetiba rase cam entri dh meleret2... dah2, sambung deraf surat plak.

    p/s: shawl tu bakal d amik oleh me sis sebab dia terberkenan. huhuhu...

    Wanita Melayu Akhir Zaman - menangis Nabi SAW

    hi me dear...

    me wanna share something wif u guys.. kiranya macam sesi perkongsian ilmu la kan. me sis forward this email so, untuk renungan kita bersama...

    Ali r.a. meriwayatkan sebagai berikut: "Saya bersama Fatimah berkunjung ke rumah Rasulullah & kami temui beliau sedang menangis. Kami bertanya kepada beliau, "Mengapa tuan menangis wahai Rasulullah?" Beliau menjawab, "Pada malam aku di Isra'kan ke langit, daku melihat orang sedang mengalami berbagai penyeksaan...maka bila teringatkan mereka aku menangis. Saya bertanya lagi, "Wahai Rasulullah apakah yang tuan lihat?" Beliau bersabda:

    1. Wanita yang digantung dengan rambutnya & otak kepalanya mendidih.

    2. Wanita yang digantung dengan lidahnya serta tangannya dipaut dari punggungnya sedangkan aspal yang mendidih dari neraka dituangkan ke kerongkongnya.

    3. Wanita yang digantung dengan buah dadanya dari balik punggungnya sedangkan air getah kayu zakum dituang ke kerongkongnya.

    4. Wanita yang digantung, diikat kedua kaki & tangannya ke arah ubun-ubun kepalanya serta dibelit dibawah kekuasaan ular & kala jengking.

    5. Wanita yang memakan badannya sendiri serta dibawahnya tampak api yang menyala-nyala dengan hebatnya.

    6. Wanita yang memotong badannya sendiri dengan gunting dari neraka.

    7. Wanita yang bermuka hitam & memakan ususnya sendiri.

    8. Wanita yang tuli, buta & bisu dalam peti neraka sedang darahnya mengalir dari rongga badannya (hidung, telinga, mulut) & badannya membusuk akibat penyakit kulit dan lepra.

    9. Wanita yang berkepala seperti kepala babi & kaldai yang mendapat berjuta jenis siksaan.

    Maka berdirilah Fatimah seraya berkata,"Wahai ayahku, cahaya mata kesayanganku... ceritakanlah kepadaku apakah amal perbuatan wanita-wanita itu."

    Rasulullah s.a.w. bersabda, "Wahai Fatimah, adapun tentang :

    1. Wanita yang digantung dengan rambutnya kerana dia tidak menjaga rambutnya dijilbab) dikalangan lelaki.

    2. Wanita yang digantung dengan lidahnya kerana dia menyakiti hati suaminya dengan kata-kata.

    3. Kemudian Nabi s.a.w. bersabda: "Tidak seorang wanita yang menyakiti hati suaminya melalui kata-katanya kecuali Allah akan membuatkan mulutnya kelak dihari kiamat,selebar 70 zira' kemudian akan mengikatnya dibelakang lehernya.

    4. Adapun wanita yang digantung dengan buah dadanya kerana dia menyusui anak orang lain tanpa izin suaminya.

    5. Adapun wanita yang diikat dengan kaki & tangannya itu kerana dia keluar rumah tanpa izin suaminya, tidak mandi wajib dari haid & nifas.

    6. Adapun wanita yang memakan badannya sendiri kerana suka bersolek untuk dilihat lelaki lain serta suka membicarakan keaiban orang.

    7. Adapun wanita yang memotong badannya sendiri dengan gunting dari neraka kerana dia suka menonjolkan diri (ingin terkenal) dikalangan orang yang banyak dengan maksud supaya orang melihat perhiasannya dan setiap orang jatuh cinta padanya kerana melihat perhisannya.

    8. Adapun wanita yang diikat kedua kaki & tangannya sampai ke ubun-ubunnya & dibelit oleh ular & kala jengking kerana dia mampu mengerjakan solat & puasa. Tetapi dia tidak mahu berwudhuk & tidak solat serta tidak mahu mandi wajib.

    9. Adapun wanita yang kepalanya seperti kepala babi & badannya seperti kaldai kerana dia suka mengadu-domba (melaga-lagakan orang) serta berdusta.

    10. Adapun wanita yang berbentuk seperti anjing kerana dia ahli fitnah serta suka marah- marah pada suaminya.

    p/s: subhanallah, mintak dijauhkan... sesungguhnya Allah Maha Besar dan Maha Berkuasa...

    With this 4D/3N package deal, there's a whole lot to explore in Phuket! #BestourTravel #MilkADeal

    With this 4D/3N package deal, there's a whole lot to explore in Phuket! #BestourTravel #MilkADeal

    Be taken right into Thailand at #Siam62 . #MilkADeal

    Be taken right into Thailand at #Siam62 . #MilkADeal

    Time for some pampering and this time it is for ur nails! #NailsHarmony #MilkADeal

    Time for some pampering and this time it is for ur nails! #NailsHarmony #MilkADeal

    Don't hurt ur purse for a hair make over! Get it coloured & treated at #MixFashion #MilkADeal

    Don't hurt ur purse for a hair make over! Get it coloured & treated at #MixFashion #MilkADeal

    Sunday, July 3, 2011

    Friday, July 1, 2011

    simpati pada norma... semoga bertabah lah...

    hi me dear...

    quick update sebab dah janji ngan me abg balik pukul 5.30 petang. (eh, dah pukul 5.30 lor...)

    me slalu baca blog moon. almost everyday. ada jek update memang me baca sebab for me she is so kreatif. dengan kamera nya, dengan benangnya, hihihi...

    ok, sebelum meleret2, me nak share dengan korang penderitaan norma iaitu adik ipar moon.. sangat kesian sebab baru sahaja kawen, dapat bb, then norma didapati kanser. so, sesapa nak hulurkan bantuan ikhlas, silakan...

    cimb

    01070068677528

    Noormawati Mohd Rasif

    insyaallah, hanya Allah yang akan dapat membalas jasa korang sume... moon ada update pasal norma. so, korang leh klik sini.

    pic dari blog moon...

    p/s: owh, dah nak balik... bye2...

    janji yang perlu ditepati...

    hi me dear...

    owh, dah masuk bulan julai kan. tapi baru ade kesempatan nak wat promosi. ala, aritu kan me join segmen ben ashaari. klu lupa, bley klik sini... so, wlupun dh terlambat, me nk tunaikan gak...

    come on bebeh!!! ramai2 la klik link yg me sertakan ni okeh.

    1. Nadzirah K.

    2. Ly_Tulip

    3. Alya Esprézzo

    4. cik pulau

    5. osHin

    6. Mr.Baiz

    7. Areliff

    8. pRiNCe

    9. mieya atiera

    10. Hamba Ilahi

    11. Подтверждаю

    12. Bro ahmad

    13. missunguviolet

    14. PapaMacho

    15. cik Ida

    16. Golden Rose

    17. Nur Misnan

    18. NasZ

    thanks korang2 sume yang sudi jengah me blog n ada yang follow me. insyaallah, nanti me follow u back. jemput la klik link2 mana2 yang berkenan di hati ye. bukannya ape. boleh lah menambahkan ramai lagi kenalan kan... ^___^

    pentamak...

    hi me dear...

    tetiba me rase cam pentamak la pulak d pagi hari ni. pentamak = org tamak, hihihi... bukan ape. aritu kan me dok teringin nk beli shawl (klik sini klu lupa). so, me beli 2 helai shawl dari AHC tetapi ade lah belum pakai walaupun sehelai... dh try beberapa kali utk pakai g keje tp x matching.

    owh, meh nk tunjuk sket shawl mane yg me beli...



    cantik tak, cantik tak??? (owh, sila cakap cantik sebab model dia pun memang cantik kan..) thanks AHC. akan me fikirkan baju mane yang matching untuk dipakai bersama shawl cun ini... hihihi...

    p/s: esok nak 'transform' @ pavi ngan me sis... pakai baju hitam la gamaknye sebab nak matchkan ngan shawl..